Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Κατηγορίες Θέσεων ~ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ~ ΟΣΕ

            Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δίνοντας μεγάλη σημασία στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών αλλά και ιδιαίτερη έμφαση στη διασφάλιση της ποιότητας της μεταφοράς, προσφέρει δυο κατηγορίες θέσεων την Α΄ Θέση & την Β΄ Θέση. Σκοπός είναι να επιλέξει ο επιβάτης τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να διανύσει το ταξίδι του, πάντα με την άνεση, την ποιότητα και την ασφάλεια του φιλικού περιβάλλοντος της εταιρείας.

  • Α΄ Θέση
   Επιλέγοντας να ταξιδέψετε στην Α΄ Θέση, απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματά της σε συνδυασμό με τις υψηλές υπηρεσίες που σας προσφέρονται. Η άνεση χώρου και η κοντινή απόσταση από το κυλικείο - εστιατόριο της αμαξοστοιχίας, σας χαρίζουν ένα ευχάριστο και ξεκούραστο ταξίδι.
    
  • Β΄ Θέση
   Επιλέγοντας να ταξιδέψετε στην Β΄ Θέση, απολαβμάνετε τη διαδρομή σας άνετα και ξεκούραστα καθώς ταξιδεύτε σε νέα καθίσματα αεροπορικού τύπου. Είναι διαμορφωμένα με κατάλληλο τρόπο για να καλύπτουν τις ανάγκες του ταξιδιού και είναι τοποθετημένα έτσι ώστε οι μισές θέσεις να ακολουθούν τη φορά της αμαξοστοιχίας και οι άλλες μισές την αντίθετη φορά.