Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Royal Caribbean International

  Η Royal Caribbean International διαθέτει 20 πλοία μεγάλου μεγέθους τα οποία φιλοξενούν από 2.000 έως 4.000 επιβάτες, προσφέροντας μοναδικές δραστηριότητες εν πλω όπως αναρρίχηση, μίνι γκολφ, παγοδρόμιο κα.

  Η εταιρεία προσφέρει σύγχρονες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καθώς επίσης και μια σειρά επιλογών ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Μερικές από αυτές τις επιλογές περιλαμβάνουν  πισίνες, spa, ινστιτούτα ομορφιάς, ράμπες για bungee jumping, σαλόνια, μπαρ, εστιατόρια, εκθέσεις φυσητού γυαλιού, καταστήματα, βιβλιοθήκες, σινεμά, συνεδριακά κέντρα, internet café, εκδρομές στα λιμάνια που επισκέπτονται τα κρουαζιερόπλοια, γήπεδα σπορ και υδάτινα πάρκα.

  Την ναυαρχίδα της Royal Caribbean Cruises σήμερα αποτελούν τα κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Freedom (Freedom of the Seas, Liberty of the Seas και Independence of the Seas). Το κάθε ένα από αυτά έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 4.370 επιβατών, διαθέτει 1.360 μέλη πληρώματος ενώ στα 15 καταστρώματά περιλαμβάνονται πλούσιες επιλογές για δραστηριότητες διασκέδασης και αναψυχής.

  Τον προσεχή Νοέμβριο τα ηνία του στόλου θα πάρει το Oasis of the Seas, το μεγαλύτερο και πιο πρωτοποριακό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο χωρητικότητας 220.000 τόνων, που θα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, εκπληκτικές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας και την εμπειρία της γειτονιάς εν πλώ, καθώς θα τους δώσει την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ 7 θεματικών περιοχών, βάσει του προσωπικού τους στυλ, των προτιμήσεων και της διάθεσής τους. Οι εφτά αυτές θεματικές περιοχές θα περιλαμβάνουν τα Boardwalk, AquaTheater, Royal Promenade, Central Park, Pool and Sports Zone, Vitality at Sea Spa and Fitness Center, Entertainment Place και το Youth Zone. Το Oasis of the Seas θα είναι το μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό θαύμα εν πλω, ένας αυτοτελής προορισμός που θα εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, θα έχει δυνατότητα φιλοξενίας 5.400 επιβατών και 2.700 καμπίνων.

            Τα πλοία της Royal Caribbean International, ενσωματώνουν την καινοτομία και τη φαντασία! Δεν θα έχετε δει ποτέ κάτι πιο αληθινό από την πρωτοποριακή κατηγορία πλοίων Oasis ®.

            Κάθε πλοίο διαθέτει επτά απίστευτες γειτονιές. Η πρώτη γεμάτη με θάλασσιες εμπειρίες: η Oceanside AquaTheater, τα Starbucks ®, το Broadway μιούζικαλ του Σικάγου, 3D σινεμά, καταστήματα ® για ψώνια, και πολλά άλλα.

            Υπάρχει κάτι για τον καθένα να ανακαλύψει στα πιο επιβλητικά πλοία που ο κόσμος έχει δει ποτέ.

    Όνομα Πλοίου Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφία
  1  Allure of the Seas    
  2

  Oasis of the Seas

     
  3

  Freedom of the Seas

     
  4

  Liberty of the Seas

     
  5

  Independence
  of the Seas

     
  6

  Navigator of the Seas

     
  7

  Voyager of the Seas

     
  8

  Explorer of the Seas

     
  9

  Mariner of the Seas

     
  10

  Serenade of the Seas

     
  11

  Brilliance of the Seas

     
  12

  Radiance of the Seas

     
  13

  Jewel of the Seas

     
  14

  Vision of the Seas

     
  15

  Grandeur of the Seas

     
  16

  Rhapsody
  of the Seas

     
  17

  Splendour
  of the Seas

     
  18

  Enchantment
  of the Seas

     
  19

  Legend of the Seas

     
  20

  Majesty of the Seas

     
  21

  Monarch of the Seas

     
           

   

   

  •  Κρουαζιέρες με την Royal Caribbean 2013-2014

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 73

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις