Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Costa Cruises

  Η Costa Cruises είναι η μεγαλύτερη Ιταλική ομάδα στον Τουρισμό και η Νο 1 εταιρεία κρουαζιέρας στην Ευρώπη, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για τα 60 χρόνια ιστορίας της. Ο στόλος της, είναι ο μεγαλύτερος και πιο προηγμένος στην Ευρώπη. Διαθέτει συνολικά 15 πλοία σε λειτουργία και 2 υπό παραγγελία, το καθένα με τα δικά του διακριτικά χαρακτηριστικά της και το μοναδικό του στυλ. Μέχρι το 2012 ο στόλος της Costa θα είναι 17 πλοία με συνολική χωρητικότητα των επισκεπτών περίπου 50.000. Όλα τα σκάφη φέρουν την ιταλική σημαία και πλέουν κάθε χρόνο σε 250 προορισμούς στη Μεσόγειο, τη Βόρεια Ευρώπη, τη Βαλτική, την Καραϊβική, τη Νότια Αμερική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Άπω Ανατολή, τον Ινδικό Ωκεανό και την Ερυθρά Θάλασσα.

  Η Costa Cruises έχει πιστοποιηθεί από το RINA (Ιταλικό νηολόγιο) με την BEST4, ένα ολοκληρωμένο σύστημα εθελοντικής πιστοποίησης της συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με τα υψηλότερα πρότυπα που διέπουν Κοινωνικής Ευθύνης (SA 8000), περιβάλλοντος (UNI EN ISO 14001), ασφάλειας (OHSAS 18001 ) και ποιότητας (UNI EN ISO 9001).

  Η Costa Cruises είναι επίσης ένας επίσημος συνεργάτης του WWF Ιταλίας για την προστασία των θαλάσσιων οικοπεριοχών της Μεσογείου, στις Μεγάλες Αντίλλες και τη Βραζιλία.

  Ως η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιχείρηση κρουαζιέρας, η Costa Cruises είναι σε θέση να σας προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες επιλογές των δρομολογίων και των πλοίων που είναι διαθέσιμες σήμερα. Κάθε ένα από τα κρουαζιερόπλοια Costa μας έχει σχεδιαστεί για να συνδυάσει την άνεση, τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση στο αλάνθαστο Ιταλικό στυλ.

  Όλα τα πλοία της Costa Cruise είναι ο πρώτος προορισμός για το ταξίδι σας: κομψό, άνετο και όμορφο. Μερικά είναι μεγάλα και θεαματικά και όλο και πιο διασκεδαστικά, άλλα είναι μικρότερα με μια πιο προσωπική και οικεία ατμόσφαιρα. Σε όποιο από τα κρουαζιερόπλοια της Costa Cruises που θα επιλέξετε, θα διασχίσει τις πιο όμορφες θάλασσες, περνούν υπέροχα φυσικά τοπία και δείτε εκπληκτική θέα. Μόλις ανεβείτε στο πλοίο θα καταλάβετε τι μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών σας στη θάλασσα με την Costa Cruises θα είναι.

   

    Όνομα Πλοίου Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφία
  1 Costa Fascinosa    
  2

  Costa neoRomantica

     
  3

  Costa Favolosa

     
  4

  Costa Deliziosa

     
  5

  Costa Pacifica

     
  6

  Costa Luminosa

     
  7

  Costa Serena

     
  8

  Costa Voyager

     
  9

  Costa Magica

     
  10

  Costa Fortuna

     
  11

  Costa Mediterranea

     
  12

  Costa Atlantica

     
  13

  Costa Victoria

     
  14

  Costa Classica

     

   

  • Κρουαζιέρες με την Costa Cruises Μάρτιος-Νοέμβριος 2012

  •  Κρουαζιέρες με την Costa Cruises 2012


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 137

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις