Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Αυτοκινητάμαξες ~ Συνοδευόμενα Αυτοκίνητα ~ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ~ ΟΣΕ

            Για εσάς που επιθυμείτε ένα ευχάριστο και  ξεκούραστο  ταξίδι αλλά ταυτόχρονα χρειάζεστε το αυτοκίνητό σας κατά την άφιξη στον τόπο προορισμού σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε να μετακινηθείτε με το τρένο, ενώ παράλληλα σας παρέχει τη δυνατότητα με χαμηλό κόστος να μεταφέρετε μαζί και το αυτοκίνητό σας.  

           Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς συνοδευόμενων αυτοκινήτων (και μόνον). Πραγματοποιείται με αξιοπιστία, ασφάλεια και συνέπεια καθημέρινα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα τρένα υψηλών προδιαγραφών σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας δίνουν την δυνατότητα να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας για την περαιτέρω διευκόλυνση των μετακινήσεών σας.

           Πιο συγκεκριμένα για τη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, και στα δρομολόγια 600/23:55μμ & 601/23:00μμ αντίστοιχα μπορείτε να απολαύσετε τη διαδρομή του ταξιδιού σας, ενώ παράλληλα μπορείτε να κινηθήτε με τη χρήση του αυτικινήτου σας κατά την άφιξη στον προορισμό σας.

            Η μεταφορά συνοδευόμενου αυτοκινήτου με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ κοστίζει 47 € ανά διαδρομή. Η τιμή αυτή προστίθεται στην τιμή του εισιτηρίου που επιλέγει ο επιβάτης (εισιτήριο 1ης ή 2ης θέσης, ή εισιτήριο απλής διαδρομής ή μετ’ επανόδου).

            Για την επιλογή της θέσης φόρτωσης στο ειδικό βαγόνι μεταφοράς λαμβάνονται υπόψη οι διαστάσεις του αυτοκινήτου (ύψος, πλάτος, μήκος). Η φόρτωση πραγματοποιείται τουλάχιστον 2 ώρες πριν την αναχώρηση στην Αθήνα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ρούφ & στη Θεσσαλονίκη στον Επιβατικό Σιδηροδρομικό Σταθμό. Κατά τη φόρτωση το αυτοκίνητο πρέπει να συνοδεύεται από την άδεια κυκλοφορίας του.

            Οι κρατήσεις θέσεων μεταφοράς αυτοκινήτων γίνονται έως και την προηγούμενη ημέρα πριν την ημερομηνία ταξιδίου.