Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  travel gift card - Δωροεπιταγή

  Γενέθλια, Ονομαστική εορτή, Γάμος, Βάπτιση, Αποφοίτηση, Συνταξιοδότηση, Επέτειος, Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά, Καλό Πάσχα, Καλό Καλοκαίρι, Ευχαριστήριο, σε κάθε περίσταση ένα είναι το δώρο travel gift card - Δωροεπιταγή !

  Δωρίστε σε αγαπημένους σας, σε συγγενείς σας, σε συνεργάτες σας μια travel gift card - Δωροεπιταγή για να μπορούν για να την εξαργυρώσουν στο επόμενο ταξίδι - εκδρόμη - απόδραση τους μέσα από τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες του Dimidis Tours.

  Δημιουργήστε μια travel gift card - Δωροεπιταγή επιλεγοντας το ποσό που εσεις επιθυμείτε και αφήστε να τη χρησιμοποιήσουν μέσα σε ένα χρόνο με το μέσο και το προορισμό που επιθυμουν να επισκευθούν μέσα από τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες του Dimidis Tours.

  H εξαργυρώση μιας travel gift card - Δωροεπιταγής μπορεί να γίνει σε αεροπορικά - ακτοπλοϊκά - σιδηροδρομικά εισιτήρια με όλες τις εταιρίες, οργανωμένες εκδρομές - κρουαζιέρες από όλους τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς, κράτησεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενοικίαση ΙΧ αυτοκινήτου με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες.

  Σε περίπτωση εξαργύρωσης της travel gift card - Δωροεπιταγής για υπηρεσία μεγαλύτερης αξίας η διαφόρα μπορεί να καλυφθεί από τον δικαιουχο της.

  Στείλτε μας στο info@dimidistours.gr τα στοιχεια σας, το ποσό αλλα και τον παραλήπτη και εμείς θα σας δημιουργήσουμε μια travel gift card - Δωροεπιταγή. Η πληρωμή μπορεί να γίνει στο γραφείο μας ή μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών.

  Με μια travel gift card - Δωροεπιταγή είστε σίγουροι ότι θα έχετε επιλέξει ένα δώρο που ο παραλήπτης σίγουρα θα το θυμάται για πάντα, μιας και ο ίδιος θα έχει επίλεξει την ταξιδιωτική εμπειρία που επιθυμεί να ζήσει!!!