Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΚΥΘΗΡΑ ~ 4 ημέρες

  ΚΥΘΗΡΑ

  Αναχώρηση: 21/06 ~ 4 ημέρες

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6/2024
  6:15π.μ. αναχώρηση από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΣΚΑΛΑ και εφόσον κάνουμε μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν θα φτάσουμε στην ΝΕΑΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα (ελεύθερο) και επιβίβαση το μεσημέρι στο πλοίο για το ταξίδι μας στα ΚΥΘΗΡΑ. Άφιξη στο λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ και συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6/2024
  Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού την ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια και το κάστρο της, στάση. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο ΚΑΨΑΛΙ με το γραφικό λιμάνι και τους πανέμορφους κολπίσκους της, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν μέσω ΚΑΛΑΜΟΥ – ΚΑΤΩ ΛΙΒΑΔΙ – ΛΙΒΑΔΙ – ΔΟΚΑΝΑ – ΑΡΑΙΟΙ θα φτάσουμε στον ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ένα καταπράσινο χωριό για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΚΥΡΙΑΚΗ 23/6/2024
  Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Παναγία ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ όπου η εικόνα της είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και η απανταχού προστάτιδά τους. Εν συνεχεία για το γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ ένα από τα ομορφότερα ψαροχώρια της Μεσογείου, σ’ ένα γοητευτικό Κυκλαδίτικο τοπίο με γραφικά ταβερνάκια και πεντακάθαρα νερά, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΔΕΥΤΕΡΑ 24/6/2024
  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το χωριό ΠΟΤΑΜΟΣ, το μεγαλύτερο των ΚΥΘΗΡΩΝ που αποτελεί το εμπορικό του κέντρο διατηρώντας παράλληλα τον γραφικό του χαρακτήρα. Θα περπατήσουμε και θα θαυμάσουμε αρκετά παραδοσιακά και νεοκλασικά σπίτια και θα ποιούμε τον καφέ μας σε κάποιο από τα παραδοσιακά καφενεία του. Εν συνεχεία για το λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ επιβίβαση στο πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ άφιξη, γεύμα και συνεχίζουμε για ΣΠΑΡΤΗ - ΤΡΙΠΟΛΗ με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν για ΟΜΟΝΟΙΑ.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :
  345€ Με ημιδιατροφή στο ΚΥΤΗΕΑ
  RESORT
  285€ Με ημιδιατροφή στο
  IRIDA

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ο εισιτήριο του πούλμαν
  • τα ξενοδοχεία KYTHEA RESORT 4* & IRIDA 3*plus σε δίκλινα δωμάτια στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ - ΚΥΘΗΡΑ,
  • τα 3 πρωινά σε μπουφέ
  • τα 3 Δείπνα
  • τα εισιτήρια του πλοίου A/R (ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ)
  • Αρχηγό – Συνοδό
  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(TourOperator)
  • Φ.Π.Α.

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 118

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις