Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

  Σιγκαπούρη ( Singapore )

          Στην Σιγκαπούρη οι σύγχρονες υποδομές, η υποδειγματική καθαριότητα, τα πολυτελή εμπορικά κέντρα, τα τεράστια πάρκα, τα μοδάτα και σύγχρονου desigh hotels και η κοινωνική συνείδηση των πολιτών συνδυάζονται αρμονικά με τους πολύχρωμους δρόμους της Chinatown, τους μάντεις της τύχης, τους μάγους, τους καλλιγράφους και τους πιστούς των ναών.

  Η «πόλη των λιονταριών» ή « Νησί των ορχιδέων» έχει τρομερή οικονομική και εμπορική δύναμη, είναι ο «ασιατικός ναός» των απανταχού shopaholic ( μπορείς ν αγοράσεις στη Μικρή Ινδία το καλύτερο υφασμάτινο σάρι στον κόσμο, να φτιάξεις μέσα σε λίγες ώρες ένα καταπληκτικό κοστούμι, να βρεις τα καλύτερα ηλεκτρονικά του κόσμου, να κάνεις δικά σου ρολόγια και κοσμήματα σε σκανδαλώδεις ευκαιρίες), έχει εμβληματικά restaurants, ανύπαρκτο κυκλοφοριακό πρόβλημα , εξωτικούς κήπους και ίσως τον μοναδικό στον κόσμο ζωολογικό κήπο, στον οποίο τα ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα!

         Θα δεις οπωσδήποτε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα, τα υπέροχα κτήρια του Κοινοβουλίου και τις Αίθουσες θεάτρου και όπερας, ενώ ταξιδιωτικό hot spot είναι τα πρώτα Universal Studios στην Ασία και η πρώτη νυχτερινή Formula 1 του κόσμου! Το κέντρο της πόλης, είναι ένα ντοκουμέντο για την αποικιακή περίοδο και θα σε ταξιδέψει στην μακρινή της ιστορία.

   

         Η σύγχρονη Σιγκαπούρη του 21ου αιώνα είναι μια πύλη για τους πολιτισμούς, τις θρησκείες και τα ήθη – παράλληλα και ένα ξέφρενο πανηγύρι για κάθε μυημένο ταξιδιώτη. Είναι το παρελθόν και ο 21ος αιώνας σε μια εκρηκτική μίξη.

        H πολύφωνη Σιγκαπούρη, εξελίσσει το κομμάτι του hotelling και παρατάσσει συγκλονιστικά resorts απ τα οποία καλείσαι να διαλέξεις. Δύσκολο! Ξεκίνα από το εμβληματικό Hotel Marina Bay Sands-ήδη «αξιοθέατο» της πόλης. Ακόμη και αν δεν μείνεις, θα το αποτυπώσεις σίγουρα με την φωτογραφική σου! Πολλές χώρες θα διεκδικούσαν ένα τέτοιο αρχιτεκτονικό θαύμα. Σιγκαπούρη η διαμονή σου είναι τέχνη.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 121

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις