Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

  Σεϋχέλλες ( Seychelles )

          Οι Σεϋχέλλες είναι ένα νησιωτικό κράτος που βρίσκεται στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού, μεταξύ της Ανατολικής Ακτής της Αφρικής και της Ινδίας. Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα 115 νησιών, που η συνολική έκταση τους είναι περίπου 280 τετρ.χλμ. Ένα από τα μεγαλύτερα νησιά, είναι το Mahe, όπου αριθμεί 40 επιπλέον νησιά με γρανιτική σύσταση, έχει πυκνή και πλούσια βλάστηση ενώ από την υψηλότερη κορυφή του βουνού Morne Seychellois, ύψους 905 μέτρων, μπορεί κανείς να θαυμάσει την εξαίσια θέα στην πρωτεύουσα των Σεϋχέλλων, την Βικτόρια. Ακολουθεί το δεύτερο μεγαλύτερο και ομορφότερο ίσως νησί, που είναι το Praslin, το οποίο αποκαλείται και «Κήπος της Εδέμ», ένας πραγματικά επίγειος παράδεισος.  
   

           Οι Σεϋχέλλες προσφέρουν μια πληθώρα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, για διασκέδαση, περιπέτεια αλλά και ξεκούραση και αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της θάλασσας και όχι μόνο. Το σημαντικότερο αξιοθέατο στις Σεϋχέλλες είναι οι παραλίες, παρθένες και ερημικές. Προσφέρει καθαρό γαλανό ουρανό και ηρεμία που σπάνια μπορεί να βρει κανείς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το δάσος Vallee de Mai, το οποίο έχει καταχωρηθεί στη λίστα μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς. Σ’ αυτό το δάσος συναντά κανείς το μεγαλύτερο είδος της οικογένειας των “σπόρων”... το coco de mer, ενώ παραμένει σχεδόν όπως στην αρχική του κατάσταση. Η ατόλη Aldabra, η μεγαλύτερη κοραλλιογενής ατόλη στον κόσμο, απλώνεται σε έκταση 22 μιλίων περικλείοντας μια παλιρροιακή λιμνοθάλασσα. Η Aldabra είναι το αρχικό σπίτι της γιγάντιας χελώνας και του καρχαρία – τίγρη και του γιγάντιου σαλαχιού manta. Τα θερμά νερά του Ινδικού Ωκεανού σας δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των θαλάσσιων σπορ, όπως windsurfing, surfing, καταδύσεις, ψάρεμα, εξερευνήσεις με yacht και catamaran και σπορ εδάφους, όπως τένις, ορειβασία, γκολφ, squash, badminton, ιππασία, ποδηλασία, αλλά και bird watching – παρατήρηση των πουλιών - από την στιγμή που οι Σεϋχέλλες, φιλοξενούν περισσότερα από 300.000 είδη των πιο σπάνιων πουλιών παγκοσμίως.

  • Το κλίμα: στις Σεϋχέλλες, είναι τροπικό ωκεάνιο, με μέσο όρο θερμοκρασίας όλο το χρόνο από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά με υψηλές τιμές υγρασίας. Η εξαιρετική ομορφιά της φύσης και των ακτών που την περιβάλλουν την καθιστούν έναν από τους πιο δημοφιλείς, σε παγκόσμιο επίπεδο, τουριστικούς προορισμούς.
  • Το τοπικό νόμισμα: είναι η ρούπια των Σεϋχέλλων.
  • Οι επίσημες γλώσσες: του κράτους είναι τρεις: η κρεολική των Σεϋχέλλων, η γαλλική και η αγγλική (αντίθετα από τον Μαυρίκιο που η κρεολική δεν είναι επίσημη γλώσσα, αν και πολύ διαδεδομένη).
  • Tαξιδιωτικά έγγραφα: Για παραμονή μέχρι 30 ημέρες δεν είναι απαραίτητη η βίζα, αλλά απαιτείται ισχύον διαβατήριο για 6 τουλάχιστον μήνες.

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 108

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις