Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Ορεινή Ναυπακτία ~ 3 ημερες

  ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

  Αναχώρηση: 01/12 ~ 3 ημέρες

  1η ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
  Πρωινή αναχώρηση για τη γραφική Αράχωβα, με την υπέροχη θέα, τα παραδοσιακά καταστήματα και την έντονη χειμερινή κοσμική ζωή. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στα γραφικά σοκάκια και να απολαύσουμε τον καφέ μας. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Γαλαξίδι, γνωστό για τη ναυτιλία του. Χρόνος για γεύμα και βόλτα στα στενά, πέτρινα δρομάκια με τα καλαίσθητα νεοκλασικά και τα καπετανόσπιτα. Σειρά έχει η Ναύπακτος, μια από τις αρχαιότερες ελληνικές πόλεις που γνώρισε περιόδους μεγάλης ακμής και συνδέθηκε με σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Αυτό μαρτυρά η άρτια οχύρωσή της, η οποία ξεκινάει από το λιμάνι, συνεχίζεται με τρία αλλεπάλληλα τείχη και καταλήγει στο κάστρο που δεσπόζει πάνω από την πόλη. Άφιξη στο ξενοδοχείο NAFS HOTEL 3*Sup. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

  2η ημέρα ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ - ΜΟΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΒΑΣ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ – ΕΛΑΤΟΥ
  Πρωινό και αναχώρηση για την Ορεινή Ναυπακτία, όπου θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Βαρνάκοβας, τη δεύτερη αρχαιότερη της χώρας μας μετά το Μικρό Μετέωρο (έτος ίδρυσης 1077 μ.Χ.). Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας συναντάμε το αμφιθεατρικά χτισμένο χωριό, την Ελατού, όπου μέχρι το 1928 είχε σλάβικο όνομα το οποίο το πήρε κατά την επιδρομή και εγκατάσταση των Σλάβων στην περιοχή και ονομαζόταν Ελετσού, που σημαίνει ευήλιο. Το σημερινό της όνομα το οφείλει στο πυκνό ελατοδάσος που την περιβάλει. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και περίπατο. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην Άνω Χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

  3η ημέρα ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
  Πρωινό και επίσκεψη στο κάστρο της πόλης, όπου θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Διακοφτό, όπου θα επιβιβασθούμε στον Οδοντωτό και ακολουθώντας το Βουραϊκό ποταμό, θα απολαύσουμε την καταπληκτική διαδρομή μέσα από το Φαράγγι, με άφθονο πράσινο και τρεχούμενα νερά. Άφιξη στα Καλάβρυτα για να επισκεφθούμε το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το οποίο στεγάζεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο και είναι συνδεδεμένο με τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν εκεί στις 13 Δεκεμβρίου 1943. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και αγορές στα παραδοσιακά καταστήματα. Το απόγευμα πορεία για Αθήνα.

   

  Κόστος κατ' άτομο με πούλμαν, με ημιδιατροφή

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  ΗΜΕΡΕΣ

  2ΚΛΙΝΟ CLASSIC

  3ο ΑΤΟΜΟ

  1ΚΛΙΝΟ CLASSIC

  3, 17/11, 1/12

  3

  165€

  160€

  220€

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Nafs Hotel 3*Sup, στη Ναύπακτο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Το εισιτήριο για τον Οδοντωτό
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής.

   


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 88

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις