Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΝΗΣΟΣ ΤΡΙΖΟΝΙΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟ ~ 3 ημέρες

  ΝΗΣΟΣ ΤΡΙΖΟΝΙΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟ

  ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
  ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΕΛΑΤΟΥ
  ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΔΕΛΦΟΥΣ - ΑΡΑΧΟΒΑ

  Αναχώρηση: 14/06 ~ 3 ημέρες

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
  7:45 π.μ. αναχώρηση από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΚΑΣΤΡΟ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ στάση καθ’ οδόν . Συνεχίζουμε για ΑΡΑΧΟΒΑ - ΔΕΛΦΟΥΣ επίσκεψη(έξοδα ατομικά)  στον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο της. Κατόπιν για το γραφικό ΓΑΛΑΞΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Το απογευματάκι θα καταλήξουμε στην γραφική ΝΑΥΠΑΚΤΟ και στο ξενοδοχείο ΝAFS 4* μπροστά στην παραλία ΨΑΝΗ, τακτοποίηση στα δωμάτια με υψηλά πρότυπα ποιότητας στη λειτουργία και στις υπηρεσίες σ’ ένα περιβάλλον με άψογη αισθητική. Ελεύθεροι για μία πρώτη γνωριμία και βόλτα στο γραφικό λιμανάκι της. Διανυκτέρευση.

  ΣΑΒΒΑΤΟ 
  Μετά το πρωινό αναχωρούμε και ανεβαίνουμε για να γνωρίσουμε τα ορεινά χωριά της ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. Εφόσον περάσουμε από ΛΙΜΝΙΤΣΑ και ΤΕΡΨΙΘΕΑ θα φτάσουμε στην ΑΝΩ ΧΩΡΑ το ωραιότερο χωριό της ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ πνιγμένο στα έλατα, στάση. Εν συνεχεία για ΕΛΑΤΟΥ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθεροι για βόλτα και φαγητό στο γραφικό λιμανάκι της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Διανυκτέρευση.

  ΚΥΡΙΑΚΗ
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΣΠΗΛΙΟ(οικισμός ΧΑΝΙΑ) για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι και να μας μεταφέρει σε κοντινή απόσταση στην Νήσο ΤΡΙΖΟΝΙΑ, ένα κρυφό καταπράσινο παράδεισο στον Κορινθιακό κόλπο. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πανέμορφο φυσικό λιμανάκι του νησιού που αγκυροβολούν πολυτελή σκάφη και ιστιοπλοϊκά. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην απόλυτη ηρεμία του τόπου. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα σε κάποια από τα γραφικά ταβερνάκια του νησιού. Εν συνεχεία για ΑΝΤΙΡΡΙΟ  και διασχίζοντας την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ - ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν.  ΟΜΟΝΟΙΑ.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 160€ Με Πρωινό

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  1) Το εισιτήριο του πούλμαν
  2) Το ξενοδοχείο
  NAFS 4* σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΨΑΝΗ της NAYΠΑΚΤΟΥ
  3) Τα 2 πρωινά σε μπουφέ
  4) Αρχηγό – Συνοδό
  5) το καραβάκι για τα ΤΡΙΖΟΝΙΑ
  A/R
  6) Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
  7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(
  Tour Operator)
  8) Φ.Π.Α.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 118

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις