Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΝΑΥΠΑΚΤΟ -ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ~ 2 ημέρες

  ΝΑΥΠΑΚΤΟ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
   ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ - ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ

  Αναχώρηση: 09/03 ~ 2 ημέρες

  ΣΑΒΒΑΤΟ
  7:45 π.μ. αναχώρηση από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΣΕΑ ΚΙΑΤΟΥ στάση καθ’ οδόν . Κατόπιν για ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ επίσκεψη. Συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ επίσκεψη και καταλήγουμε στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για την γιορτινή Αποκριάτικη πόλη της ΠΑΤΡΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ASTIR 4* στο κέντρο. Το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο για να απολαύσουμε τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις – παρελάσεις που γίνονται στις κεντρικές πλατείες της. Το βράδυ Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  ΚΥΡΙΑΚΗ 
  Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τις ιστορικές εγκαταστάσεις κρασιού Αχαΐα Κλάους (ACHAIA CLAUSS). Είναι η παλαιότερη και ποίο ονομαστή Πρέσβειρα της Ελλάδος στον κόσμο της οινοποίησης κρασιού, μία αληθινή όαση γευσιγνωσίας. Θα ξεναγηθούμε στα ιστορικά κελάρια και θα δοκιμάσουμε την γνωστή Μαυροδάφνη(δωρεάν για τους επισκέπτες).  Εν συνεχεία για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΙΟ και καταλήγουμε στην γραφική  ΝΑΥΠΑΚΤΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΣΕΑ ΚΙΑΤΟΥ στάση καθ΄οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ.

  ΤΙΜΗ KATATOMO : 90€ Με ημιδιατροφή

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1) Το εισιτήριο του πούλμαν
  2) το ξενοδοχείο ASTIR 4* σε δίκλινα δωμάτια στην πόλη της Πάτρας
  3) το πρωινό
  4) το δείπνο
  5) Αρχηγό – Συνοδό
  6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 –
  v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(
  Tour Operator)
  8) Φ.Π.Α.

   


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 180

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις