Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

  Μπανκγκόκ ( Bangkok )

              Με πληθυσμό πάνω από 8 εκατομμύρια, η παλλόμενη από ζωή πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, η Μπανγκόκ είναι μία από τις πιο εξωτικές πόλεις του κόσμου, ένα απίστευτο μείγμα της παράδοσης και του μοντέρνου. Η Μπανγκόκ της αντίθεσης! Η πρώτη εντύπωση από την Μπανγκόκ είναι η πυρετώδεις κυκλοφορία και οι πανύψηλοι ουρανοξύστες, σύντομα όμως ο επισκέπτης ανακαλύπτει τη λάμψη μίας αρχαίας παράδοσης με αναρίθμητους εκθαμβωτικούς ναούς και βασιλικά ανάκτορα

           Ξεκινώντας από τον σημαντικότερο μνημείο της χώρας, το Ναό του Σμαραγδένιου Βούδα ένα κράμα Ασιατικής και Ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, το Ναό του Χρυσού Βούδα που ζυγίζει 5,5 τόνους, το Μεγάλο Ανάκτορο και το Βασιλικό Μέγαρο Βίνανμεκ και καταλήγοντας στα παραδοσιακής Ταιλανδέζικης αρχιτεκτονικής ανάκτορα Σουάν Πακάρντ και το σπίτι Τζίμ Τόμσον.
          
  Αργά ή γρήγορα θα βρείτε τον εαυτό σας να περιφέρεται στις ανοιχτές λαϊκές αγορές της Μπανγκόκ, στα κανάλια του ποταμού Τσάο Πράγια και την πλωτή αγορά Νταμνερσαντουάκ. Όμως η Μπανγκόκ είναι και μία πόλη με υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα που προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες για ψώνια καθώς και πολυάριθμα εστιατόρια με κουζίνες για όλα τα γούστα.
           Η νυχτερινή ζωή της Μπανγκόκ είναι ένας από τους λόγους που την κάνουν ξεχωριστή γι΄αυτούς που ψάχνουν τη δίχως όρια διασκέδαση.
  Δεν θα παραλείψετε να επισκεφθείτε την παλιά πρωτεύουσα Αγιούταγια, που πλέον έχει χαρακτηριστεί μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και εμπνέει κάθε επισκέπτη με το μεγαλείο και την ομορφιά της. Νοτιοδυτικά της Μπανγκόκ απλώνονται ο γραφικοί ποταμοί Κβάι και Κανχαναμπούρι ενώ με ελάχιστο χρόνο οδήγησης φτάνει κανείς στις εξωτικές παραλίες της Πατάγια και Ραγιόνγκ. 
           
  Δεν είναι παράξενο λοιπόν που η Μπανγκόκ έχει χαρακτηριστεί το στολίδι της ’Απω Ανατολής. Ένας προορισμός που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 76

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις