Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

  Μπαλί ( Bali )

            Το Μπαλί είναι νησί της Ινδονησίας και βρίσκεται στη μέση του Ινδονησιακού πελάγους, ανάμεσα στον ισημερινό και στον Τοπικό του Καρκίνου, με έκταση 5.632,86 τετραγωνικά χλμ. και με πληθυσμό περίπου 3,9 εκατομμύρια κατοίκους. Διαθέτει τροπική βλάστηση, απέραντες ακρογιαλιές, αναρίθμητους ορυζώνες, ναούς, μνημεία ακόμα και ενεργά ηφαίστεια!         

                Η οικονομία του νησιού βασίζεται στη γεωργία και στο τουρισμό αφού υποδέχεται περίπου 3 εκατομύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Αποτελεί επίσης μία από τις 33 συνολικά επαρχίες της Ινδονησίας, με πρωτεύουσα το Ντενπασάρ. Όπου είναι και ο μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός στη χώρα μιας και βρίσκετε και το διεθνές αεροδρόμιο.

  • Κύρια γλώσσα είναι η ινδονησιακή αλλά και τα αγγλικά αρκούν για να συνεννοηθούμε.
  • Θρησκεία: Αν και η  Ινδονησία γενικά είναι χώρα Μουσουλμανική, το Μπαλί, αποτελεί εξαίρεση, καθώς είναι το μοναδικό νησί του Αρχιπελάγους που οι κάτοικοί του είναι Ινδουιστές. Είναι γεμάτο από Ινδουιστικούς Ναούς και Ιερά.
  • Βίζα-Διαβατήριο: Απαραίτητη για τους Έλληνες πολίτες η βίζα και το διαβατήριο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξι μηνών από την είσοδό μας στη χώρα.
  • Κλίμα: Τροπικό. Θερμοκρασία από 20 έως 35 ºC. Η εποχή των Βροχών είναι από τον Νοέμβρη μέχρι τον Μάρτη, η άνυδρη εποχή από τον Απρίλη μέχρι και τον Οκτώβρη.
  • Ώρα: Η διαφορά ώρας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ινδονησία είναι 6 ώρες το χειμώνα και 5 ώρες το καλοκαίρι, με την ελληνική ώρα να είναι πιο πίσω από αυτήν της Ινδονησίας.
  • Νόμισμα: Η Ινδονησιακή Ρουπία, κυμαινόμενης ισοτιμίας με το Ευρώ (1 € περίπου αντιστοιχεί σε 9.000-9.500 ρουπίες, όμως η τουριστική αγορά κινείται με ευρώ αλλά και αμερικανικά δολάρια.
  • Φαγητό – Νερό. Η Ινδονησιακή κουζίνα είναι κατά βάση Κινεζική, δηλαδή λαχανικά, χόρτα, ρύζι, κρέας και ψάρι με τις γνωστές παράξενες για τα ελληνικά γούστα σάλτσες αλλά και πολλά φρούτα. Εάν σας αρέσει η κινεζική Κουζίνα, το Μπαλί είναι παράδεισος, υπάρχουν ακόμα και πάρα πολλά εστιατόρια που σερβίρουν Ευρωπαϊκή - δυτική κουζίνα. Αν ζητήσετε την Ελληνική Κουζίνα, υπάρχει και αυτή! Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν περισσότερα από ένα εστιατόρια, για να καλύψουν τις προτιμήσεις των πελατών τους. Προτιμήστε νερό εμφιαλωμένο.

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 62

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις