Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

  Κράμπι ( Krabi )

  Σε σύγκριση με το Πούκετ και το Κο Σαμούι, η επαρχία Κράμπι μοιάζει λιγότερο ανεπτυγμένη. Παρόλα αυτά, διαθέτει τουριστικές υπηρεσίες που δίνουν την δυνατότητα στους τουρίστες να απολαύσουν στο έπακρο τα αξιοθέατα της. Τα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε εκεί είναι σίγουρα πολλά. Η επαρχία φημίζεται για τις ακτές με τα ασβεστολιθικά βράχια και τα αμέτρητα ερημονήσια της.

          Η πόλη Κράμπι, η μικρή και φιλόξενη πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας πάνω στον ποταμό Κράμπι, δεν διαθέτει ιδιαίτερα αξιοθέατα, όμως αποτελεί την αφετηρία για τις γύρω παραλίες και τα νησιά. Είναι γεμάτη ταξιδιωτικά πρακτορεία που οργανώνουν εκδρομές για κάμπινγκ, κατάδυση και κανό.

   


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 171

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις