Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Βυζαντινή Οχρίδα ~ 4 ημέρες

  Βυζαντινή Οχρίδα

  Οχρίδα - Όσιος Ναούμ - Λίμνη Οχρίδα - Μαύροβο

  Αναχώρηση:  23/12, 04/01 ~ 4 ημέρες

  1η ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ
  Πρωινή αναχώρηση για την Οχρίδα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα. Άφιξη στο συνοριακό σταθμό Νίκης και συνεχίζουμε μέσω Μοναστηρίου. Το απόγευμα άφιξη στη γραφική λίμνη της Οχρίδας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

  2η ημέρα ΟΧΡΙΔΑ - ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ
  Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στην πόλη της Οχρίδας, χτισμένη αμφιθεατρικά στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Θα επισκεφθούμε την «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», τους Ιερούς Ναούς της Παναγίας Περιβλέπτου, του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Συνεχίζουμε με το Βυζαντινό Μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες, χτισμένο τον 10ο αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης, με τα γραφικά μαγαζιά. Σας προτείνουμε μια προαιρετική κρουαζιέρα στη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

  3η ημέρα ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ – ΜΑΥΡΟΒΟ
  Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο φαράγγι Ράντικα, δίπλα στον ποταμό Ντριμ. Συνεχίζουμε μέσω Ντέμπαρ για επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Ακολουθεί το Μαύροβο, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη Στρούγκα, όπου θα περιηγηθούμε πεζή στα γραφικά σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

  4η ημέρα ΟΧΡΙΔΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA) – ΑΘΗΝΑ
  Πρωινό και επίσκεψη στο Μοναστήρι, την αρχαία Βυζαντινή Ηράκλεια, όπου θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο για να γνωρίσουμε την πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

  Κόστος κατ' άτομο οδικώς

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  ΗΜΕΡΕΣ

  2ΚΛΙΝΟ

  1ΚΛΙΝΟ

  23/12, 4/1

  4

  350€

  +120€

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Hotel Drim 4* ή παρόμοιο
  • Πλήρης διατροφή
  • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 97