ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ–ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ~ 3 ημέρες
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
ΝΕΑΠΟΛΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ
Αναχώρηση: 07/06 ~ 3 ημέρες
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/6/2025
7:45 π.μ. αναχώρηση από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ - ΣΚΑΛΑ - ΜΟΛΑΟΙ και φτάνουμε στην ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, επίσκεψη στην παλιά πόλη. Επιστροφή στην παραλία παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για ΝΕΑΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3*plus μπροστά στην παραλία. Ελεύθεροι για απογευματινό μπάνιο με θέα το ηλιοβασίλεμα . Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/6/2025
Μετά το πρωινό αναχώρηση με το φεριμπότ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ, άφιξη και μετάβαση στην νότια πλευρά του νησιού που βρίσκεται η διεθνώς φημισμένη παραλία του ΣΙΜΟΥ που διαθέτει αμμουδιά με ψιλή χρυσή άμμο, αμμόλοφους στο εσωτερικό της και κρυστάλλινα νερά, παραμονή, μπάνιο. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε σε κάποιο γραφικό ταβερνάκι στο λιμανάκι της Χώρας. Επιστροφή το απόγευμα στην ΝΕΑΠΟΛΗ. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/6/2025
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το πέτρινο διαμάντι της ΜΑΝΗΣ την ΑΡΕΟΠΟΛΗ στάση. Εν συνεχεία για το γραφικό ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ με μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 175€ Με πρωινό
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
- Το εισιτήριο του πούλμαν
- το ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3*plus σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της ΝΕΑΠΟΛΗΣ
- τα 2 πρωινά
- το φέριμπότ για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ A/R
- Αρχηγό – Συνοδό
- Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
- Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator)
- Φ.Π.Α