Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  BLUE LINES FERRIES

            Η Blue Line είναι η διεθνής ναυτιλιακή εταιρεία, που ειδικεύεται στον τομέα των μεταφορών επιβατών και οχημάτων μεταξύ της Κροατίας και της Ιταλίας.
            Το πλήρωμα και το προσωπικό της Blue Line θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με πρώτης τάξεως υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας γαστρονομικές και διάφορες άλλες προσφορές στο εστιατόριο, εστιατόριο self-service, μπαρ, καταστήματα αφορολόγητων ειδών και καμπίνες .
            Το όραμα της Blue Line υλοποιείται από το 1993, κατά τις κακουχίες του πολέμου που διεξάγεται στο έδαφος της Κροατίας, όταν ένα επιβατηγό πλοίο «Kraljica Mira» τόλμησε να πλεύσει προς την Ιταλία που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και τους πρόσφυγες.
            Έπλεε τότε κάτω από την σημαία της Εταιρείας SEM maritime company, και το 1997, το επιβατηγό πλοίο «1700 Σπλιτ» εντάχθηκαν στην ίδια εταιρεία.
            Η SEM maritime company υπήρχε στην Κροατική - Ιταλική αγορά μέχρι το 2003, όταν ήρθε η ναυτιλιακή εταιρεία Blue Line πέτυχε, θέτοντας νέα πρότυπα στην ναυτική μεταφορά.
            Η Blue Line δημιουργήσει ένα σύστημα για την εισαγωγή των νέων τιμών, και την άνοιξη του 2010 γίνεται η πρώτη ναυτιλιακή εταιρεία χαμηλού κόστους στη Μεσόγειο.

    Όνομα Πλοίου Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφία
  1

  m/f Regina della pace

  Έτος ναυπήγησης
  Μήκος (μέτρα)
  Πλάτος (μέτρα)
  Ταχύτητα (κόμβοι)
  Αριθμός επιβατών
  Αριθμός κλινών
  Aριθμός ΙΧ
  Αριθμός φορτηγών

  1979
  136.1
  24.2
  19
  1550
  916
  350
  ----
  2 m/f Dalmatia

  Έτος ναυπήγησης
  Μήκος (μέτρα)
  Πλάτος (μέτρα)
  Ταχύτητα (κόμβοι)
  Αριθμός επιβατών
  Αριθμός κλινών
  Aριθμός ΙΧ
  Αριθμός φορτηγών

  1978
  122.89
  21.70
  17.5
  950
  150
  277
  ----

   

   

  • Ancona -Split- Ancona

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 123

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις