Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

  ASTRA AIRLINES

   

  Η Astra airlines με βάση της τον αναπτυσσόμενο Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ξεκίνησε τις πτήσεις της το καλοκαίρι του 2008, στοχεύοντας σε υψηλού επιπέδου αεροπορική εξυπηρέτηση.

  Πιστοποιηθήκη μετά από αυστηρούς ελέγχους για την άριστη οργάνωση της εταιρείας στους τομείς πτητικής λειτουργίας, τεχνικής συντήρησης και επίγειας εξυπηρέτησης και είμαστε κάτοχοι του Κοινοτικού Πιστοποιητικού Λειτουργίας Αερομεταφορά JAR – OPS – 1(AOC) και ακολουθούμε αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας που υπόκεινται στη δικαιοδοσία της JAA και EASA.

  Στελεχώθηκε η Astra Airlines με έμπειρα και άρτια εκπαιδευμένα πληρώματα θαλάμου επιβατών και θαλάμου διακυβέρνησης.

  Επενδύσε σε ένα αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια των πτήσεων και τον διαρκή έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών μας μετά την πιστοποίηση μας σε όλα τα τμήματα της εταιρείας μας, όπως Flight Operations Dept, Maintenance Dept, Ground Operations Dept, κτλ.

  Εκτελεί απευθείας ad-hoc και προγραμματισμένα ναυλωμένα δρομολόγια έχοντας τη δυνατότητα πτήσης σε ώρες και ημέρες που εξυπηρετούν τον πελάτη.

  Εξυπηρετεί πτήσεις για Ιncentive flights, Sporting Events, Trade Fairs, Music – Cultural Events, Social Events, Inclusive IT groups, Pilgrim (θρησκευτικό τουρισμό), Student flights.

  Παρέχει σε Tour Operators, Travel Agents, Airlines and Air Brokers την δυνατότητα ναύλωσης πτήσεων για γκρουπ αποτελούμενα από 50 άτομα έως και 112 άτομα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε διάφορους προορισμούς τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο ευρύτερο χώρο της Ευρώπης.

   

  Έως τώρα, ο στόλος της Astra Airlines αποτελείται απο τέσσερα (4) αεροσκάφη. Παρακάτω περιγράφονται λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά τους:

    

  • ΔΥΟ (2) ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΥΠΟΥ BAe-146-300
   Το ένα είναι χρώματος μπλέ (SX-DIZ) και το άλλο είναι χρώματος πράσινου (SX-DIX). Τα αεροσκάφη έχουν μέγιστη ταχύτητα 800 km/h, φτάνουν σε μέγιστο ύψος 31.000 πόδια και ο μέγιστος χρόνος πτήσης είναι 3,5 ώρες. Η καμπίνα των αεροσκαφών είναι 112 θέσεων, πρόσφατα ανακαινισμένη, με άνετες θέσεις και δερμάτινα καθίσματα για να ταξιδεύετε με ευχαρίστηση. 
  • ΔΥΟ (2) ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΥΠΟΥ AIRBUS 320

   

   

  Η Astra Airlines πετάει σε 10 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από Θεσσαλονίκη. 

  Προορισμοί Εσωτερικού
  με πτήσεις Astra Airlines:
  Προορισμοί Εξωτερικού
  με πτήσεις Astra Airlines:

  ΑΘΗΝΑ
  ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  ΚΑΡΠΑΘΟΣ
  ΚΕΡΚΥΡΑ
  ΜΥΚΟΝΟΣ
  ΣΑΜΟΣ
  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  ΣΗΤΕΙΑ
  ΧΑΝΙΑ
  ΧΙΟΣ

  ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
  ΚΙΕΒΟ (ΜΠΟΡΙΣΠΟΛ)
  ΛΒΟΒ
  ΚΙΕΒΟ
  ΜΟΝΑΧΟ
  ΜΟΣΧΑ
  ΝΤΟΝΕΤΣΚ
  ΝΥΡΕΜΒΕΡΓH
  ΡΟΣΤΟΒ
  ΧΑΡΚΟΦ

   

  Σύντομα θα μπορείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας να κάνετε την κράτηση & την αγορά του εισιτηρίου σας με την ASTRA AIRLINES σε πραγματικό χρόνο, εύκολα, γρήγορα & με ασφάλεια!

  Προς το παρόν μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του γραφείου μας ή συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ!

  Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 141

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις