Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  «Συμμετέχουμε στην «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ», την παγκόσμια δράση κατά της κλιματικής αλλαγής»

        alt 

         Το DIMIDIS TOURS υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες για τη διάδοση της περιβαλλοντικής συνείδησης συμμετέχει στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας τα εξωτερικά φώτα στα γραφεία επί της Λ. Κηφισίας 68 για μια ώρα το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στις 20.30.

         Η παγκόσμια δράση «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» μέσω της WWF μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για ένα μέλλον βιώσιμο.  

         Κάνοντας ένα βήμα παραπέρα προτρέπουμε τους πελάτες, & όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια αλλάζοντας τις καθημερινές συνήθειες στο χώρο εργασίας και στο σπίτι.

   
  Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας.

  Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http: www.wwf.gr/earthhour/ 

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 144

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις