Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΣΚΥΡΟΣ ~ 4 ημέρες

  ΣΚΥΡΟΣ

  Αναχώρηση: 28/04 ~ 4 ημέρες

   

  ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4/2018
  10:00 π.μ. αναχώρηση
  από Αθήνα για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση. Κατόπιν για ΕΡΕΤΡΙΑ  παραμονή, γεύμα Εν συνεχεία για ΚΥΜΗ, επιβίβαση στο καράβι για την μετάβαση μας στα ΛΙΝΑΡΙΑ το γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ, άφιξη και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4/2018
  Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς.  Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την παλιά Χώρα της ΣΚΥΡΟΥ που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός λόφου, στην σκιά ενός μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Κατόπιν για την παραλία ΜΑΓΑΖΙΑ, παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την γραφική ΧΩΡΑ για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΔΕΥΤΕΡΑ 30/4/2018
  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το βόρειο μέρος του νησιού που είναι κατάφυτο από πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την ΑΤΣΙΤΣΑ γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο στάση.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας, ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο. (Το βράδυ προαιρετική βόλτα στην ΧΩΡΑ). Διανυκτέρευση.

  ΤΡΙΤΗ 1/5/2018
  Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στην Χώρα για μια τελευταία βόλτα , ψωνίζοντας και τα απαραίτητα αναμνηστικά του νησιού. Κατόπιν για την ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ της ΣΚΥΡΟΥ όπου θα επισκεφτούμε το κτήμα ΜΟΥΡΙΕΣ, ένας χώρος ελεγχόμενης αναπαραγωγής και διάσωσης του Σκυριανού Αλόγου.  Εν συνεχεία για το λιμάνι ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φεριμπότ για ΚΥΜΗ. Άφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΙΑ στάση.  Αθήνα.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 175 € Με ημιδιατροφή

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Το εισιτήριο του πούλμαν
  • το ξενοδοχείο ‘’ SKYROS PALACE ’’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ της ΣΚΥΡΟΥ
  • Τα 3 πρωινά
  • Τα 2 Δείπνα και 1 Γεύμα σε μπουφέ
  • Δωρεάν κρασί χύμα, μπύρα και αναψυκτικά
  • Αρχηγός-Συνοδός
  • Τα εισιτήρια του πλοίου A/R
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  • Φ.Π.Α.

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 96

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις