Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ~ 2 ημέρες

  ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

  ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΕΛΑΤΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΟ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ

  ΔΕΛΦΟΥΣ - ΑΡΑΧΟΒΑ

  Αναχώρηση: 31/03 ~ 2 ημέρες

  Σάββατο 31/3/2018
  7:30 π.μ. αναχώρηση από Αθήνα για ΑΚΡΑΤΑ στάση καθ΄ οδών επί της Ε.Ο. Συνεχίζουμε για γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΟ  αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για τα χωριά της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. Εφόσον περάσουμε την ΛΙΜΝΙΤΣΑ και την ΕΛΑΤΟΥ θα φτάσουμε στο ωραιότερο χωριό της ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ την ΑΝΩ ΧΩΡΑ, στάση. Επιστροφή στην ΕΛΑΤΟΥ παραμονή, γεύμα. Νωρίς το απογευματάκι θα καταλήξουμε στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

  Κυριακή 1/4/2018
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό ΓΑΛΑΞΙΔΙ στάση στην γραφική κωμόπολη. Εν συνεχεία για ΔΕΛΦΟΥΣ επίσκεψη στο Μουσείο(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για την τουριστική ΑΡΑΧΟΒΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για Αθήνα με ενδιάμεση στάση καθ’ οδών.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 58€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Το εισιτήριο του πούλμαν
  • Το ξενοδοχείο LEPANTO 3* σε δίκλινα δωμάτια στην ΝΑΥΠΑΚΤΟ
  • Το πρωινό
  • Αρχηγό – Συνοδό
  • Φ.Π.Α.

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 78

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις