Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ~ 2 ημέρες

  ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

  (ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ‘’ DELUXE HOTEL ANESIS ‘’)

  ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ

  ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ

  Αναχωρηση: 11/05 ~ 2 ημέρες

   

  ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5/2019
  7:30 π.μ. αναχώρηση
  από Αθήνα. ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ – ΒΙΤΟΛΗ και αρχίζουμε ν' ανεβαίνουμε τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ για να φτάσουμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρώτικης Ελλάδας , πνιγμένη στα έλατα, τα πεύκα και τις καστανιές, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Θα καταλήξουμε στο προάστιο του χωριού το ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, στην σκιά των πελώριων πλατάνων , με τον ρυθμό του Καρπενησιώτη ποταμού να σε γαληνεύει και να σε ταξιδεύει, παραμονή, γεύμα στο πάρκο. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο μας ‘’ DELUXE ANESIS ‘’ στο κέντρο του χωριού, τακτοποίηση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για ξεκούραση και βόλτα. Το βράδυ μπορείτε να φάτε σε κάποια από τα γραφικά ταβερνάκια. Διανυκτέρευση.

  ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5/2019
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ που απλώνεται σε μία καταπράσινη περιοχή από έλατα, στάση. Μπορούμε να ποιούμε τον
  café μας ή να γευτούμε το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο τους. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ που βρίσκεται χτισμένο σ’ έναν απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας και το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού, προσκύνημα. Κατόπιν για φαγητό στην περιοχή του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗ ποταμού. Επιστροφή για ΑΘΗΝΑ  με ενδιάμεσες στάσεις.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 65 € Με πρωϊνό

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  1) Το εισιτήριο του πούλμαν
  2) Το ξενοδοχείο ‘’
  DELUXE ANESIS ‘’ 3*** PLUS στο κέντρο του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ σε δίκλινα δωμάτια
  3) Το πρωινό σε μπουφέ
  4) Αρχηγό - Συνοδό

  5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(
  Tour Operator)
  7) Φ.Π.Α.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 83

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις