Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ ~ 2 ημέρες

  ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ
  Η ΑΛΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ(ΤΑΥΡΩΠΟΥ) - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ
  ΜΕΤΣΟΒΟ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ

  Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
  ΤΟ Παραμυθένιο Χριστουγιαννιάτικο χωρίο(εργοστάσιο) του ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ

  Αναχώρηση: 03/12, 17/12 ~ 2 ημέρες

  ΣΑΒΒΑΤΟ
  7:15 π.μ. αναχώρηση από οΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. Εν συνεχεία για ΚΑΡΔΙΤΣΑ και αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για τα ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ της ΠΙΝΔΟΥ και του ΚΟΖΙΑΚΑ. Θα περάσουμε την πανέμορφη ΠΥΛΗ με το τοξωτό γεφύρι της και θα φτάσουμε στην ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΗ  με τα εντυπωσιακά αρχοντικά - ξενώνες που προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική ομορφιά φυσικού κάλους, παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας μέσα από τα περτουλιώτικα λιβάδια(τοπίο Αλπικής ομορφιάς) θα ξεπροβάλει μπροστά μας το γραφικό ΠΕΡΤΟΥΛΙ πνιγμένο στα έλατα σε υψόμετρο 1100μ. χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού, στάση. Κατόπιν για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο FAMISSI 3*plus με θέα τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Ελεύθεροι για περιήγηση και φαγητό. Διανυκτέρευση.

  ΚΥΡΙΑΚΗ
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΕΤΕΩΡΑ όπου και θα επισκεφτούμε την Μονή Αγ. Στεφάνου με την πανοραμική θέα της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ και του Θεσσαλικού κάμπου. Επιστρέφουμε στα ΤΡΙΚΑΛΑ για να επισκεφτούμε τον ΄΄  ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΄΄ το καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αη Βασίλη με πολλές εκπλήξεις για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά. Η πόλη γιορτάζει και μας προσκαλεί στο πιο μεγάλο και παραμυθένιο εργοστάσιο του. Η κάθε γωνιά και πλατεία της μεταμορφώνεται και ζωντανεύει με δεκάδες πρωτότυπες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δράσεις με παιχνίδια και εκπλήξεις. Οι πύλες του εργαστηριού ανοίγουν και υπόσχονται να χαρίσουν πολλά χαμόγελα  με την αισιοδοξία και την θαλπωρή των Χριστουγέννων. Μέσα στον ‘’ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΄΄ ο επισκέπτης θα δεί ( το σπίτι του Αη Βασίλη, το εργοστάσιο Σοκολάτας, το κάστρο του Playmobil, την Παιχνιδοέκθεση της Plan Toys, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το εργαστήρι κατασκευών, το Ζαχαρένιο εργαστήρι, κ.α. πολλά). Το μεσημέρι οι εκδρομείς θα είναι ελεύθεροι να περιπλανηθούνε στα διάφορα αξιοθέατα της πόλης των ΤΡΙΚΑΛΩΝ και να γευματίσουν. Εν συνεχεία για ΛΑΜΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 75€ Με πρωίνο

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1) Το εισιτήριο του πούλμαν
  2) το ξενοδοχείο
  FAMISSI 3*plus σε δίκλινα δωμάτια στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
  3) το πρωινό
  4) Αρχηγό – Συνοδό
  5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 –
  v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(
  Tour Operator)
  8) Φ.Π.Α.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 152

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις