Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Νυρεμβέργη ~ 5 ημέρες

  Νυρεμβέργη - Πάσχα & Πρωτομαγιά

  Βαμβέργη - Ρότενμπουργκ - Ρέγκενσμπουργκ - Βαλχάλα - Μόναχο

  Αναχώρηση: 05/04, 27/04 ~ 5 ημέρες

  1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα - Νυρεμβέργη (ξενάγηση)
  Πρωινή πτήση για το Μόναχο, άφιξη και μεταφορά στη Νυρεμβέργη. Ακολουθεί ξενάγηση στην παλιά πόλη, μια πραγματική… χρονομηχανή! Το επιβλητικό κάστρο, τα παραδοσιακά κτίρια, οι Γοτθικοί ναοί και οι όμορφες γέφυρες του ποταμού Pegnitz μεταφέρουν τον επισκέπτη αιώνες πίσω. Αναγεννησιακές κατοικίες, Μεσαιωνικά κάστρα και πέτρινα τείχη, λιθόστρωτα σοκάκια, Νεογοτθικές εκκλησίες, γραφικές πλατείες και σιντριβάνια συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό! Διανυκτέρευση.
   
  2η ΗΜΕΡΑ: Βαμβέργη
  Πρόγευμα και αναχωρούμε για το μαγευτικό Μπάμπεργκ (Βαμβέργη), στη Φραγκονία. Χτισμένο πάνω σε 7 λόφους, με εκπληκτική αρχιτεκτονική, παλαιοπωλεία και εννέα ζυθοποιίες με πάνω από 30 ποικιλίες της περίφημης Γερμανικής μπίρας. Θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό, χτισμένο το 1012. Χρόνος για να δοκιμάσετε μία από τις πολλές ποικιλίες μπίρας και τοπικές λιχουδιές της Φραγκονίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Νυρεμβέργη για να δούμε το ειδικό δικαστήριο, την Κομαντατούρα και την αγορά της πόλης. Διανυκτέρευση.
   
  3η ΗΜΕΡΑ: Ρότενμπουργκ
  Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ρότενμπουργκ. Είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις της Βαυαρίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάουμπερ, η οποία διατηρεί μέχρι σήμερα αναλλοίωτο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, καθώς όλα καταδεικνύουν ότι ο χρόνος στο Ρότενμπουργκ σταμάτησε στον Μεσαίωνα! Το όνομά της σημαίνει «κόκκινο φρούριο», λόγω του χρώματος στις σκεπές των κτιρίων, ενώ οι περισσότερες κατοικίες και τα καταστήματα χρονολογούνται από το 1560. Επιστροφή στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.
   
  4η ΗΜΕΡΑ: Ρέγκενσμπουργκ - Βαλχάλα
  Πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Ρέγκενσμπουργκ. Έχει περίπου 145.000 κατοίκους και βρίσκεται στην «καρδιά» της Βαυαρίας, στο βορειότερο σημείο του Δούναβη και στην άκρη του Βαυαρικού δάσους. Ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους και αποτελούσε από τον Μεσαίωνα έως και την αρχή του 19ου αιώνα ένα σημαντικό πολιτικό και οικονομικό κέντρο της Γερμανίας. Στην παλιά πόλη υπάρχουν πολλά Μεσαιωνικά κτίρια με χαρακτηριστικούς ψηλούς πύργους, ενώ η γραφικότητα της περιοχής είναι ονομαστή. Συνεχίζουμε για την Βαλχάλα (εξωτερικά), την αρχιτεκτονικά πετυχημένη «μεταφορά» του Παρθενώνα στον Δούναβη από τον Λουδοβίκο Α’ της Βαυαρίας. Επιστροφή στη Νυρεμβέργη και διανυκτέρευση.
   
  5η ΗΜΕΡΑ: Νυρεμβέργη - Μόναχο (ξενάγηση) - Αθήνα
  Πρωινό και αναχώρηση για το Μόναχο. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση. Θα δούμε το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα του Θριάμβου, το Εθνικό Θέατρο κ.ά. Ακολουθεί βόλτα στην παλιά πόλη, όπου θα δούμε το ανάκτορο Ρέζιντεντς και περνώντας από την περιοχή με τις ιστορικές μπιραρίες θα καταλήξουμε στην πλατεία του Νεογοτθικού δημαρχείου, με τη Στήλη της Παρθένου Μαρίας. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας.

  Κόστος κατ’ άτομο

  Early Booking

  2κλινο

  1κλινο

  Παιδί

  5/4, 27/4

  495 €

  545 €

  +150 €

  395 €


  Περιλαμβάνονται:

  ·         Αεροπορικά εισιτήρια με «Lufthansa Airlines»

  ·         4 διανυκτερεύσεις στη Νυρεμβέργη στο NH Collection Nuremberg City 4* ή παρόμοιο

  ·         Πρωινό καθημερινά

  ·         Μεταφορές με πολυτελές/κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος

  ·         Έμπειρος συνοδός/αρχηγός καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος

  ·         Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

  Δεν περιλαμβάνονται:

  ·         Φόροι αεροδρομί­ων & επίναυλος καυσίμων 150 €

  ·         Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

  ·         Είσοδοι σε μουσεία & επισκεπτόμενους χώρους


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 107

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις