Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ–ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ~ 4 ημέρες

  ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ - ΣΕΡΡΕΣ - ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ

  ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αναχώρηση: 26/04 ~ 4 Ημέρες

  M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4/2019
  7:00 π.μ. αναχώρηση
  από Αθήνα. ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ – γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΣΕΡΡΕΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ ELPIDA RESORT & SPA(4****) στην κοιλάδα Αγ. Αναργύρων σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/2019
  Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στο ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ, γνωστό από την αντίσταση των ελλήνων στην γερμανικές μεραρχίες. Εν συνεχεία για Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΒΥΡΩΝΕΙΑ και φτάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ όπου στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ της υπάρχουν πάνω από 300 είδη πουλιών. Φτάνοντας στο χωριό ΚΕΡΚΙΝΗ θα επισκεφτούμε το οικολογικό κέντρο της. Εκεί θα υπάρξει ενημέρωση με σλάιντς (και προαιρετική περιήγηση της Λίμνης με βάρκα), παραμονή, γεύμα στην περιοχή της λίμνης Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως.
  Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4/2019
  Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ για μια βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για να παρακολουθήσουμε το Πασχαλινό εορταστικό πρόγραμμα του και να γιορτάσουμε την ημέρα του Πάσχα, θα προσφέρονται μεζεδάκια με ούζο κατά την διάρκεια του ψησίματος.
  Το μεσημέρι γεύμα στο πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι του με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής. Το απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

  Δευτέρα 29/4/2019
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, επίσκεψη στον πολιούχο της τον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ και στην πλατεία Αριστοτέλους για βόλτα και καφέ. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Κατόπιν για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν.
  Αθήνα.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 220 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  1) Το εισιτήριο του πούλμαν
  2) το ξενοδοχείο ‘’
  ELPIDA RESORT & SPA ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στις ΣΕΡΡΕΣ
  3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ

  4) το Δείπνο της Μ. Παρασκευής
  5) το Αναστάσιμο Δείπνο
  6) το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα

  7) Αρχηγό - Συνοδό
  8) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 –
  v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  9)
  Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator)
  10) Φ.Π.Α.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 105

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις