Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Κωνσταντινούπολη ~ 7 ημέρες

  Κωνσταντινούπολη

  Αναχωρήσεις : 21/03 ~ 7 ημέρες

  1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

  Συγκέντρωση ώρα 7:30 π.μ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  2η μέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη και Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι .ΚΟΣΤΟΣ 20 ΕΥΡΩ . Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και  τακτοποίηση στα δωμάτια..Διανυκτέρευση.

  3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  (ξενάγηση)

  Πρόγευμα  και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

  4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

  Μετά το πρόγευμα επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά από το Καμπατάς θα επιβιβαστούμε σε  πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα.Θα επισκεφτουμε την Πρίγκηπο.Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και για όσους επιθυμούν προαιρετικά  βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού.Αμέσως μετά θα πάμε στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας.Επιστροφή στην πόλη.Για το βράδυ σας προτείνουμε  διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς  (oriental). KΟΣΤΟΣ 35 ΕΥΡΩ. Διανυκτέρευση.

  5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

  Πρόγευμα και επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών, τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά, το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης . Ελεύθερος χρόνος,διανυκτέρευση.

  6η μέρα:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΞΑΝΘΗ

   Μετά το πρωινό αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

  7η μέρα: ΞΑΝΘΗ - ΑΘΗΝΑ

  Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

   

  Κόστος κατ' άτομο οδικώς

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  ΗΜΕΡΕΣ

  ΔΙΚΛΙΝΟ

  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

   21/3

  7

  350€

  +160€

  Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη και 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα

  • 4 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη

  • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός / Ξεναγός

  • Ασφάλεια ταξιδίου

   

  Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε Αλεξανδρούπολη ή Θεσσαλονίκη)

  • Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος

   

  Ενδεικτικό κόστος εισόδων αρχαιολογικών χώρων (κατ’ άτομο):  

  • Τοπ Καπί: 60 λίρες
  • Αγία Σοφία: 60 λίρες + 5 λίρες για τα ακουστικά
  • Μονή Χώρας: 60 λίρες
  • Βασιλική Δεξαμενή: 20 λίρες
  • Άμαξες για τη Χάλη: 100 λίρες
  • Nτολμά Μπαχτσέ: 60 λίρες+ 5 λίρες για τα ακουστικά

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 147