Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Κωνσταντινούπολη ~ 7 ημέρες

  Κωνσταντινούπολη

  Αναχωρήσεις05, 12, 19, 26/10, 02, 09, 16, 23, 30/11 ~ 7 ημέρες

  1η μέρα: Αθήνα – Κομοτηνή
  Συγκέντρωση και πρωινή αναχώρηση για την Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα. Προτείνουμε να απολαύσετε ευωδιαστό καφέ και να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές. Διανυκτέρευση.

  2η μέρα: Κομοτηνή – Κωνσταντινούπολη
  Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στην Πόλη και Προαιρετική Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι (ατομικό κόστος 20ευρώ). Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και  τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

  3η μέρα: Κωνσταντινούπολη ( Ξενάγηση )
  Πρόγευμα  και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

  4η  μέρα: Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόνησα
  Μετά το πρόγευμα επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά από το Καμπατάς θα επιβιβαστούμε σε  πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα.Θα επισκεφτουμε την Πρίγκηπο.Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και για όσους επιθυμούν προαιρετικά  βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού.Αμέσως μετά θα πάμε στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Επιστροφή στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε  διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς (ατομικό κόστος 35ευρώ). Διανυκτέρευση.

  5η μέρα: Κωνσταντινούπολη  (Ξενάγηση)
  Πρόγευμα και επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών, τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά, το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης . Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

  6ημέρα: Κωνσταντινούπολη- Ξάνθη
  Μετά το πρωινό αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

  7η μέρα: Ξάνθη – Αθήνα
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

  Κόστος κατ’ άτομο

  Δίκλινο

  Μονόκλινο

  Παιδί

  370€

  +160€

  340€

   

   

  Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (4 Κωνσταντινούπολη,  2 Ελλάδα)
  • Πρωινό καθημερινά
  • 4 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
  • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Έμπειρος Αρχηγός/Συνοδός του γραφείου μας
  • Τοπικός ξεναγός όπου απαιτείται
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

   

  Δεν περιλαμβάνονται: 

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  Σημειώσεις:

  Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε άλλες πόλεις όπως Καβάλα, Αλεξανδρούπολη ή Θεσσαλονίκη).

   

  Ενδεικτικό Κόστος Εισόδων Αρχαιολογικών Χώρων Κατ’ άτομο:  

  ΤΟΠ-ΚΑΠΙ: 60 Y.T.L

  AΓΙΑ ΣΟΦΙΑ : 60 Y.T.L + 5 ΥΤL ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ

  ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: 60 Y.Τ.L

  BAΣΙΛΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ: 20 Y.Τ.L

  AMAΞΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ: 100TL

  NTOΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ  : 60 YTL + 5 YTL ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 121

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις