Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΚΥΘΗΡΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ~ 3 ημέρες

  ΚΥΘΗΡΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ   ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

  ΜΥΣΤΡΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/04 ~ 4 ΗΜΕΡΕΣ

  ΣΑΒΒΑΤΟ 28/4/2018
  7:30 π.μ. αναχώρηση
  από Αθήνα για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΤΡΙΠΟΛΗ - ΣΠΑΡΤΗ και επίσκεψη στη νεκρή πια καστροπολιτεία του Βυζαντίου ΜΥΣΤΡΑ. Εν συνεχεία για την τοποθεσία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ, παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΝΕΑΠΟΛΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

  ΚΥΡΙΑΚΗ 29/4/2018
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΥΝΤΑ, επιβίβαση στο ferry για να μας μεταφέρει στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ, στάση. Επιστροφή στη ΠΟΥΝΤΑ και συνεχίζουμε για ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ όπου θα επισκεφτούμε την παλιά  πόλη και θα κινηθούμε στα πέτρινα δρομάκια της. Κατόπιν για την παραλία για το γεύμα μας. Επιστρέφουμε το απόγευμα στη ΝΕΑΠΟΛΗ. Διανυκτέρευση.

  ΔΕΥΤΕΡΑ 30/4/2018
  Μετά το πρωινό επιβίβαση στο πλοίο για τα ΚΥΘΗΡΑ όπου θα φτάσουμε στο λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ. Εν συνεχεία για τη ΧΩΡΑ (ΤΣΙΡΙΓΟ), όπου θα επισκεφτούμε το ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ και θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια της. Κατόπιν για το τουριστικό ΚΑΨΑΛΙ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για το ΔΙΑΚΟΦΤΙ, επιβίβαση στο πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ.  Διανυκτέρευση.

  ΤΡΙΤΗ 1/5/2018
  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ με τους πανύψηλους σταλαγμίτες και σταλακτίτες, από τα σπανιότερα στον κόσμο, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΓΥΘΕΙΟ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ - ΙΣΘΜΟ στάση. Αθήνα.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 165 € Με πρωϊνό

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  1) Το εισιτήριο του πούλμαν
  2) το ξενοδοχείο ‘’ LIMIRA MARE ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της ΝΕΑΠΟΛΗΣ
  3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ
  4)  Τα εισιτήρια του πλοίου για ΚΥΘΗΡΑ A/R
  5) Αρχηγό – Συνοδό
  6) τα εισιτήρια του ferry για ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ A/R
  7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  8) Φ.Π.Α.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 77

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις