Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  *Κοσμοπολίτικη Χειμερινή Αράχοβα ~ 2, 3 ημέρες

  Κοσμοπολίτικη Χειμερινή Αράχοβα

  Αναχώρηση: 02/02, 03/02 ~ 2, 3 ημέρες

  1η ημέρα: 02/02, Αθήνα – Ιερά Μονή Όσιου Λουκά – Δίστομο – Δελφοί
  Αναχώρηση από Αθήνα νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση για καφέ θα φτάσουμε στο σπουδαιότερο ίσως βυζαντινό μνημείο της Ελλάδας του 11ου αιώνα, την ιερά μονή του Οσίου Λουκά. Χτισμένη σε μια γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα θα μας χαρίσει υπέροχες εικόνες. Ελεύθερος χρόνος για πνευματική ξεκούραση και εκ νέου αναχώρηση για το Δίστομο. Εδώ θα επισκεφθούμε το μουσείο ολοκαυτώματος όπου θα ενημερωθούμε από εκπρόσωπο του μουσείου για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στην πόλη κατά την κατοχή των Γερμανών στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Επίσης θα ανέβουμε στο χώρο θυσίας όπου θα δούμε τα ονόματα των θυμάτων γραμμένα σε μαρμάρινες πλάκες. Ύστερα, πορεία για τους Δελφούς όπου θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το περίφημο μουσείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

  2η ημέρα: 03/02, Δελφοί – Vagonetto – Γραβιά – Επτάλοφος (Αγόριανη)
  Πρωινό σε μπουφέ και αναχώρηση για το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας – Vagonetto το οποίο είναι μοναδικό στον ελληνικό χώρο. Η περιήγηση στο Vagonetto δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει βήμα - βήμα τη διαδικασία εξόρυξης του βωξίτη. Η γνωριμία ξεκινά από το παλιό μεταλλείο, τη Στοά 850, συνεχίζεται με την περιήγηση στον Εκθεσιακό Χώρο και ολοκληρώνεται με μια βόλτα στην Υπαίθρια Έκθεση Μηχανημάτων. Μια ιδέα που γεννήθηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους που δούλεψαν στα μεταλλεία και θέλησαν να διαφυλάξουν και να εκθέσουν τις μνήμες του τόπου, άρρηκτα πλέον συνδεδεμένες με τη διαδικασία εξόρυξης του βωξίτη. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για ένα από τα πιο γνωστά χωριά της περιοχής, την Γραβιά. Χρόνος για καφέ και εκ νέου αναχώρηση για την Επτάλοφο (Αγόριανη) χτισμένη στις βορειοδυτικές πλαγιές του Παρνασσού, σε υψόμετρο 900 μέτρων. Μετά το γεύμα μας σε κάποια από τις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

  3η ημέρα: 04/02, Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού – Αράχοβα – Αθήνα
  Πρωινό σε μπουφέ και αργά το πρωί αναχώρηση για να ανέβουμε στο δημοφιλέστερο χιονοδρομικό της χώρας μας, τον Παρνασσό. Ελεύθερος χρόνος για καφέ αλλά και για όσους θέλουν να επιδοθούν σε χειμερινά σπορ. Ύστερα θα καταλήξουμε στην κοσμοπολίτικη Αράχοβα έχοντας χρόνο για περίπατο, καφέ και φαγητό σε κάποιο από τα πολυάριθμα, παραδοσιακά εστιατόρια της πόλης. Έπειτα, αργά το μεσημέρι αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

  Πρόγραμμα 2ήμερης εκδρομής:
  1η ημέρα: 03/02, Αθήνα – Ιερά Μονή Όσιου Λουκά – Αράχοβα – Δελφοί
  2η ημέρα: 04/02, Δελφοί – Vagonetto – Επτάλοφος (Αγόριανη) – Αθήνα

  Τιμή κατ' άτομο

  Δωμάτιο

  2 ημέρες

  3 ημέρες

  Δίκλινο

  105 €

  145 €

  3ο άτομο ενήλικας

  95 €

  125 €

  3ο άτομο παιδί έως 6

  70 €

  85 €

  3ο άτομο παιδί 7 - 12

  85 €

  115 €

  4ο άτομο παιδί έως 6

  70 €

  85 €

  4ο άτομο παιδί 7 - 12

  85 €

  115 €

  Μονόκλινο

  125 €

  175 €

   Περιλαμβάνονται:

  • Μία ή δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο King Iniohos Hotel 4* στους Δελφούς
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε μενού 4 πιάτων
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

  Δεν Περιλαμβάνονται:

   

  • Φιλοδωρήματα
  • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
  • Ο φόρος διαμονής αξίας περίπου 3€ το δωμάτιο ημερησίως (σε ισχύ από 01/01/18)
  • Ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

   


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 67

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις