Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ~ 3 ημέρες

  ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΡΟΚΕΩΝ

   ΜΑΝΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ -  ΜΥΣΤΡΑΣ – ΚΡΟΚΕΕΣ

  - ΓΥΘΕΙΟ - ΑΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ - ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΣΤΟΥΠΑ

   ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 17/02 ~ 3 ημέρες

  Σάββατο 17/2/2018
  7:30 π.μ. αναχώρηση από Αθήνα για ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Κατόπιν για ΣΠΑΡΤΗ και φτάνουμε στην νεκρή πια καστροπολιτεία του Βυζαντίου τον ΜΥΣΤΡΑ επίσκεψη. Εν συνεχεία για την τοποθεσία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΓΥΘΕΙΟ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  Κυριακή 18/2/2018
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για την γραφική καστροπολιτεία της  ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, άφιξη και επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια του κάστρου, τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις εκκλησίες και τα μαγαζάκια με τοπικά προϊόντα, που συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα περιπλάνησης .  Εν συνεχεία για την παραλία του χωριού παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για το χωριό ΚΡΟΚΕΕΣ όπου  θα παρακολουθήσουμε το ομώνυμο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  που διοργανώνει ο δήμος της πόλης, με παρέλαση αρμάτων και πολλές εκδηλώσεις όπως συναυλίες, πυροτεχνήματα και χορό στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  Κ. Δευτέρα 19/2/2018
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΕΟΠΟΛΗ και φτάνουμε στα περίφημα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για τις ανατολικές ακτές του Μεσσηνιακού κόλπου, θα περάσουμε την ΣΤΟΥΠΑ και θα καταλήξουμε στην γραφική ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ στάση.  Κατόπιν για την όμορφη ΚΑΛΑΜΑΤΑ παραμονή, γεύμα(κούλουμα). Επιστροφή για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

   

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 110€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
   

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  1) Το εισιτήριο του πούλμαν
  2) το ξενοδοχείο ‘’ PANTHEON ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στο ΓΥΘΕΙΟ
  3) τα πρωινά σε μπουφέ
  4) Αρχηγό – Συνοδό 
  5) Φ.Π.Α.

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ο νέος φόρος διαν/σης.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 84

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις