Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  *Ιωάννινα... η πόλη των γραμμάτων & των τεχνών~ 4 ημέρες

  Ιωάννινα... η πόλη των γραμμάτων & των τεχνών

  Αναχώρηση: 16/02 ~ 4 ημέρες

  1η ημέρα: 16/02, Αθήνα – Αμφιλοχία – Μουσείο Βρέλλη – Ιωάννινα
  Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση αλλά και προαιρετικό φαγητό στην πόλη της Αμφιλοχίας, θα φτάσουμε αργά το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Ιωάννινα. Στην είσοδο της πόλης θα επισκεφτούμε το αξιόλογο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη όπου θα εντυπωσιαστούμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο και διανυκτέρευση.

  2η ημέρα: 17/02, Μονοδένδρι – Χαράδρα Βίκου – Πόλη Ιωαννίνων
  Πρωινό σε μπουφέ και αναχώρηση για ένα από τα Ζαγοροχώρια, το γραφικό Μονοδένδρι με τα παραδοσιακά αρχοντικά και την Ριζάρειο Σχολή. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η Χαράδρα του Βίκου. Προαιρετικό φαγητό σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού και επιστροφή στα Ιωάννινα με ελεύθερο χρόνο για περιήγηση της πόλης. Μπορούμε επίσης να επιβιβαστούμε στα βαρκάκια και να επισκεφθούμε το Νησάκι, όπου θα απολαύσουμε τη γραφικότητά του αλλά και το σπίτι του Αλή Πασά που λειτουργεί ως μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο & διανυκτέρευση.

  3η ημέρα: 18/02, Ιωάννινα – Κόνιτσα – Μονή Μολυβδοσκέπαστης – Μπουραζάνι
  Πρόγευμα σε μπουφέ και ξεκινάμε την σημερινή μας ημέρα με την  Κόνιτσα, κωμόπολη της Ηπείρου περίπου 70 χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων. Έπειτα αναχώρηση για το παλαιότερο μοναστήρι της Ηπείρου, την Παναγιά Μολυβδοσκέπαστη που εικάζεται ότι κτίστηκε από τον βυζαντινό αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Πωγωνάτο. Τελευταίος μας σταθμός το περιβαλλοντικό Πάρκο Μπουραζάνι 2.050 στρεμμάτων και ιδρύσεως το 1916. Εντός του πάρκου φιλοξενούνται ελάφια, αγριογούρουνα, αγριοπρόβατα και ζαρκάδια. Θα επισκεφτούμε επίσης το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του πάρκου για να θαυμάσουμε σε φωτογραφική απεικόνιση όλα τα είδη των Φυτών, όλα τα Ορχιδοειδή, τις πεταλούδες, τα Ερπετά, τα Αμφίβια, τις Λιμπελούλες και τα Ορθόπτερα της περιοχής «Μπουραζάνι». Χρόνος για παραδοσιακό φαγητό και επιστροφή στα Ιωάννινα. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο και διανυκτέρευση.

  4η ημέρα: 19/02, Σπήλαιο Περάματος – Ναύπακτος – Αθήνα
  Πρωινό σε μπουφέ και σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο μας θα επισκεφτούμε το σπήλαιο Περάματος. Το σπήλαιο αποτελεί τμήμα κοίτης υπόγειου ποταμού, που διανοίχθηκε κατά την προτεταρτογενή εποχή, ηλικίας δηλαδή 1.500.000 χρόνων περίπου. Εκ νέου αναχώρηση και μέσω Ναυπάκτου όπου θα πραγματοποιήσουμε στάση για προαιρετικό φαγητό θα φτάσουμε στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

  Τιμές κατ' άτομοQ

  Δωμάτιο

  4 ημέρες

  Δίκλινο

  215 €

  3ο άτομο ενήλικας

  185 €

  3ο άτομο παιδί έως 6

  125 €

  3ο άτομο παιδί 7 - 12

  165 €

  Μονόκλινο

  265 €

   

  Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Βυζάντιο 3* με μπουφέ πρωινό καθημερινά
  • Δείπνο καθημερινά σε επιλεγμένο εστιατόριο
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνη
  • Φ.Π.Α.

  Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φιλοδωρήματα
  • Είσοδοι σε μουσεία, σπήλαια & αρχαιολογικούς χώρους και όπου αλλού απαιτείται
  • Φαγητά & ποτά εκτός της ημιδιατροφής
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Ο φόρος διαμονής αξίας περίπου 1,5€ το δωμάτιο ημερησίως (σε ισχύ από 01/01/18)

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 188

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις