Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

  Ημερήσια Κρουαζιέρα Πόρος- Ύδρα-Αίγινα ~ Καθημερινά

  Ημερήσια Κρουαζιέρα Πόρος - Ύδρα - Αίγινα ~ Καθημερινά

  Aυτή είναι η πιο αγαπημένη κρουαζιέρα της Αθήνας!
  Κομψά πλοία, καλό φαγητό, ζωντανή ορχήστρα, χορευτές,
  χαρούμενοι άνθρωποι απ'όλο τον κόσμο, σ'ένα ταξίδι στα ελληνικά νησιά

  Με την άφιξή σας στο λιμάνι, σε ένα από τα πολυτελή κρουαζιερόπλοιά μας, θα σας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί μας για να σας οδηγήσουν είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση.

  Στις 08.00 αναχωρούμε από το Τροκαντερό Παλαιού Φαλήρου για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

  Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

  Ύδρα (Παραμονή στην Ύδρα περίπου 2 ώρες.)
  Με την είσοδό μας στο λιμάνι της Ύδρας, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας.
  Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.

  Πόρος (Παραμονή στον Πόρο περίπου 1 ώρα)
  Που παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.
  Επιστρέφοντας στο πλοίο, θα σας περιμένουν όπως όταν γυρίζετε σπίτι σας, με το τραπέζι στρωμένο με μοναδικά εδέσματα, τις γαστρονομικές δημιουργίες του CHEF μας για να γευματίσετε.

  Αίγινα (Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες)

  Είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού σας προσφέρουμε 3 επιλογές με τις προαιρετικές εκδρομές που διοργανώνουμε.

  Η πρώτη επιλογή είναι η εκδρομή με πούλμαν στο Ναό της Αφαίας, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού που είναι σύγχρονος του Παρθενώνα και μέρος του Ιερού Τριγώνου της αρχαιότητας. Χτισμένος πάνω στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας με μοναδική θέα την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα. Η ξεναγός μας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες και στη συνέχεια μία στάση στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου για να ανάψουμε ένα κεράκι και να απολαύσουμε την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση της εκκλησίας. Διασχίζοντας το νησί βλέπετε τις ομορφιές του και επιστρέφετε στην πόλη της Αίγινας.

  Η δεύτερη επιλογή είναι η πανοραμική εκδρομή με πούλμαν.
  Σ’ αυτήν την εκδρομή (χωρίς την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο), έχετε την ευκαιρία να κάνετε το γύρο του νησιού, βλέποντας την πανέμορφη φύση του, στην Παλαιοχώρα. Ακολουθεί επίσκεψη στη νέα Μονή τους Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα. Και για να κλείσουμε αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα εκδρομή, επισκεπτόμαστε ένα κέντρο παραγωγής φιστικιών όπου από κοντά βλέπουμε όλη την διαδικασία επεξεργασίας του φιστικιού, που περνάει από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, από το δέντρο έως την πώλησή του. Θα έχετε την δυνατότητα δοκιμής φρέσκων φιστικιών σε διάφορες μορφές.

  Η τρίτη επιλογή είναι να σας μεταφέρουμε με μικρότερο σκάφος σε μια μοναδική οργανωμένη παραλία για κολύμπι.

  Οι παραπάνω εκδρομές είναι προαιρετικές και πωλούνται επί του πλοίου.

  Θα σας αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί και θα περιμένουμε να σας ξαναδούμε.

  Αναχώρηση πλοίου  08:00  και επιστροφή  19:30

  Κόστος κατ΄ άτομο

  άτομα

  12 - 99 ετών

  Παιδιά

  00 - 04 ετών

  Παιδιά

  05 - 11 ετών

  Καθημερινές Αναχωρήσεις

  66 €

  Δωρεάν

  41 €

   

  Περιλαμβάνονται
  • Επίσκεψη σε 3 νησιά
  • Γεύμα στο εστιατόριο του πλοίου (ελληνική μεσογειακή κουζίνα)
  • Διασκέδαση με μουσικούς και χορευτές που παρουσιάζουν πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια

  Σημειώσεις:
  Δυνατότητα μεταφοράς στη Μαρίνα Καλιθέας με 12€ το άτομο.
  Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 07:00.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 138