Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Ελάτεια - Πολύδροσο - Αράχωβα ~ 12/11

  Ελάτεια - Πολύδροσο - Αράχωβα

  12 Νοεμβρίου

   
  Πρωινή αναχώρηση 07:30 π.μ. με προορισμό την Ελάτεια Φθιώτιδος. Η Ελάτεια έχει μια ένδοξη ιστορία, και πήρε το όνομά της από τον μυθικό βασιλιά Έλατο, γιο του Αρκάδα. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο το οποίο στεγάζεται στο παλιό δημοτικό σχολείο. Στην συνέχεια θα φθάσουμε στην ορεινή κωμόπολη την Πολύδροσο, χτισμένη στους πρόποδες του Παρνασσού, η οποία βρίσκεται σε περιοχή με πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα, η οποία φημίζεται για τα υφαντά της και το μπρούσκο κρασί. Πορεία επιστροφής για Αθήνα.
   
  Κόστος κατ' άτομο: 22

   


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 114

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις