Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ~ 2 ημέρες

  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΣΤΟ ‘’ HOTEL HAIKOS  ‘’ 3***

  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

  ΓΥΡΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ -  ΠΥΛΟ - ΜΕΘΩΝΗ - ΚΟΡΩΝΗ

  ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΙΣΑΡΗ - ΒΑΣΤΑ

  Αναχώρηση: 03/02 ~ 2 ημέρες

   

  Σάββατο 3/2/2018
  7:30 π.μ. αναχώρηση από Αθήνα ΣΥΡΑΓΓΑ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΥ στάση. Εν συνεχεία για ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΙΣΑΡΗ – ΒΑΣΤΑ και φτάνουμε στο εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ όπου από την στέγη του προβάλλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβρύζει νερό, επίσκεψη παραμονή, γεύμα στην περιοχή. Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Θα επισκεφτούμε την Μητρόπολη της Υπαπαντής και το Μοναστήρι των Καλογραιών. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην πόλη .  Διανυκτέρευση.

  Κυριακή 4/2/2018
  Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Δυτική πλευρά της Μεσσηνίας. Θα δούμε από απόσταση την καστρόπολη της ΚΟΡΩΝΗΣ χτισμένη σε βράχο, θα περάσουμε την καταπληκτική παραλία της ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ και θα καταλήξουμε στο ενετικό παραθαλάσσιο Βενετσιάνικο κάστρο της ΜΕΘΩΝΗΣ, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για το κάστρο της ΠΥΛΟΥ με την εκπληκτική θέα στο νησάκι της Σφακτηρίας και την Σπηλιά του Νέστορα, επίσκεψη στο Μουσείο ενάλιων αρχαιοτήτων, στάση. Μετάβαση στο γραφικό λιμανάκι της ΠΥΛΟΥ, παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΙΣΘΜΟ στάση. Αθήνα.

  ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 60 €  Mε πρωϊνό

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Το εισιτήριο του πούλμαν
  • Tο ξενοδοχείο HA’I’KOS 3* σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της Καλαμάτας
  • To πρωινό σε μπουφέ
  • Αρχηγό – συνοδό
  • Φ.Π.Α.

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 88

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις