Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ~ 4 ημέρες

  ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

  ΦΙΣΚΑΡΔΟ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

  Αναχώρηση: 22/04 ~ 4 ημέρες

  Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/4/2022
  7:45 π.μ. αναχώρηση από ΟΜΟΝΟΙΑ. Στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΠΑΤΡΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ παραμονή, γεύμα και επιβίβαση στο καράβι για ΠΟΡΟ άφιξη και συνεχίζουμε για  ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ με τα φιδάκια. Εν συνεχεία για το ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο
  IONIAN PLAZA 5* στην πλατεία του . Νηστίσιμο Δείπνο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

  Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4/2022
  Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ με τους σπάνιους σταλακτίτες-σταλαγμίτες και την υπέροχη ακουστική του. Κατόπιν για το εντυπωσιακό λιμναίο σπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι, στάση για βόλτα και καφέ. (Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα περάσουμε πάνω από την γραφική ΑΣΣΟ και την γνωστή παραλία του  ΜΥΡΤΟΥ θαυμάζοντας την θέα ). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως. Αναστάσιμο Δείπνο. Διανυκτέρευση.

  ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4/2022
  Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι ο πολιούχος του νησιού και φυλάσσεται το σκήνωμα του . Το μεσημέρι στην περιοχή της ΛΑΣΗΣ θα έχουμε το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα μας με την συνοδεία Ζωντανής Μουσικής για γλέντι και χορό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθεροι για βόλτα στην πλατεία του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. Διανυκτέρευση.

  ΔΕΥΤΕΡΑ 20/4/2020
  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, όπου φυλάσσεται το πόδι του Αγίου, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία της ΣΚΑΛΑΣ στάση για καφέ. Κατόπιν για ΠΟΡΟ επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΑΤΡΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν για φαγητό και καφέ.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 235€ με ημιδιατροφή για κρατήσεις με προκαταβολή 50% έως 31/3/22.

  ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 250€ με ημιδιατροφή για κρατήσεις από 1/4/22.

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1) Το εισιτήριο του πούλμαν
  2) το ξενοδοχείο
  IONIAN PLAZA 5* στην πλατεία του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ σε δίκλινα δωμάτια
  3) τα 3 πρωινά σε μπουφέ
  4) το Δείπνο της Μ. Παρασκευής
  5) το Αναστάσιμο Δείπνο
  6) το Πασχαλινό γεύμα με Ζωντανή Μουσική
  7) τα εισιτήρια του πλοίου Α/
  R
  8) Αρχηγό – Συνοδό
  9) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 –
  v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  10) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(
  Tour Operator)
  11) Φ.Π.Α.


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 101