Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Γιορτές στη Νυρεμβέργη ~ 5 ημέρες

  Γιορτές στη Νυρεμβέργη

  Νυρεμβέργη - Βαμβέργη - Ρέγκενσμπουργκ - Βαλχάλα - Μόναχο

  Αναχώρηση: 24/12, 29/12, 03/01 ~ 5 ημέρες

  1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα - Νυρεμβέργη (ξενάγηση)
  Πρωινή πτήση για το Μόναχο, άφιξη και μεταφορά στη Νυρεμβέργη. Ακολουθεί ξενάγηση της παλιάς πόλης. Όλη η παλιά πόλη είναι μια χρονομηχανή από μόνη της. Το επιβλητικό κάστρο, τα παραδοσιακά κτίρια, οι γοτθικοί ναοί και οι όμορφες γέφυρες του ποταμού Pegnitz μεταφέρουν τον επισκέπτη αιώνες πίσω, όταν η Νυρεμβέργη ήταν η «ανεπίσημη πρωτεύουσα» της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του γερμανικού εθνους. Αναγεννησιακές κατοικίες, μεσαιωνικά κάστρα και πέτρινα τείχη, λιθόστρωτα σοκάκια, νεογοτθικές εκκλησίες, γραφικές πλατείες και σιντριβάνια συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό! Διανυκτέρευση.
   
  2η ΗΜΕΡΑ: Βαμβέργη
  Πρόγευμα και αναχωρούμε για το μαγευτικό Μπάμπεργκ (Βαμβέργη) στη Φραγκονία, χτισμένο πάνω σε 7 λόφους, με εκπληκτική αρχιτεκτονική, παλαιοπωλεία και εννέα ζυθοποιίες με πάνω από 30 ποικιλίες της περίφημης Γερμανικής μπίρας. Θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό, χτισμένο το 1012. Χρόνος ελεύθερος για να δοκιμάσετε μία από τις πολλές ποικιλίες μπίρας και τοπικές λιχουδιές της Φραγκονίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Νυρεμβέργη για να δούμε το ειδικό δικαστήριο, τη κομαντατούρα και την αγορά της πόλης. Διανυκτέρευση.
   
  3η ΗΜΕΡΑ: Ρότενμπουργκ
  Πρόγευμα και αναχώρηση για το Ρότενμπουργκ. Είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις της Βαυαρίας, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάουμπερ, η οποία διατηρεί μέχρι σήμερα αναλλοίωτο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, καθώς όλα καταδεικνύουν ότι ο χρόνος στο Ρότενμπουργκ σταμάτησε στο Μεσαίωνα! Το όνομά της σημαίνει “κόκκινο φρούριο”, λόγω του κόκκινου χρώματος στις σκεπές των κτιρίων, ενώ οι περισσότερες κατοικίες και τα καταστήματα χρονολογούνται από το 1560. Ο Μεσαίωνας… βρίσκεται εδώ σε κάθε λεπτομέρεια. Επιστροφή στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.
   
  4η ΗΜΕΡΑ: Ρέγκενσμπουργκ - Βαλχάλα
  Πρόγευμα και αναχώρηση για το γραφικό Ρέγκενσμπουργκ. Το Ρέγκενσμπουργκ έχει περίπου 145.000 κατοίκους και βρίσκεται στην καρδιά της Βαυαρίας, στο βορειότερο σημείο του Δούναβη και στην άκρη του Βαυαρικού δάσους. Η πόλη, η οποία ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους, αποτελούσε από το Μεσαίωνα έως και την αρχή του 19ου αιώνα ένα σημαντικό πολιτικό και οικονομικό κέντρο της Γερμανίας. Στην παλιά πόλη υπάρχουν πολλά μεσαιωνικά κτίρια με χαρακτηριστικούς ψηλούς πύργους, ενώ η γραφικότητα της περιοχής είναι ονομαστή. Συνεχίζουμε για τη Βαλχάλα (εξωτερικά), την αρχιτεκτονικά πετυχημένη μεταφορά του Παρθενώνα στον Δούναβη από τον Λουδοβίκο Α της Βαυαρίας. Η περιοχή είναι εντυπωσιακά χτισμένη σε έναν λόφο ακριβώς πάνω από τον ποταμό. Επιστροφή στη Νυρεμβέργη και διανυκτέρευση.
   
  5η ΗΜΕΡΑ: Νυρεμβέργη - Μόναχο (ξενάγηση) - Αθήνα
  Πρωινό και αναχώρηση για το Μόναχο. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση. Θα δούμε το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα του Θριάμβου, το Εθνικό Θέατρο κ.ά. Ακολουθεί βόλτα στην παλιά πόλη, όπου θα δούμε το ανάκτορο Ρέζιντεντς και περνώντας από την περιοχή με τις ιστορικές μπιραρίες θα καταλήξουμε στην πλατεία του νεογοτθικού δημαρχείου, με τη Στήλη της Παρθένου Μαρίας. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση επιστροφής μας.
   

  Κόστος κατ’ άτομο

  Ημέρες

  Early Booking

  2κλινο

  1κλινο

  Παιδί

  24/12, 03/01

  5 ημέρες

  495€

  545€

  +140€

  445€

  29/12

  5 ημέρες

  525€

  575€

  +160€

  475€

  Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Lufthansa Airlines
  • 4 διανυκτερεύσεις στη Νυρεμβέργη με πρωινό, στο Holiday Inn Nuremberg 4* ή παρόμοιο
  • Μεταφορές με πολυτελές/κλιματιζόμενο πούλμαν βάση προγράμματος
  • Έμπειρο συνοδό/ξεναγό καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομί­ων & επίναυλος καυσίμων €150
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Είσοδοι σε μουσεία & επισκεπτόμενους χώρους

   

  Αριθμός Πτήσης

  Ημ/νια

  Από

  Προς

  Αναχώρηση

  Άφιξη

  LH 1755

  24/12

  Αθήνα

  Μόναχο

  06.20

  07.55

  LH 1754

  28/12

  Μόναχο

  Αθήνα

  19.35

  23.00

   

  Αριθμός Πτήσης

  Ημ/νια

  Από

  Προς

  Αναχώρηση

  Άφιξη

  LH 1755

  29/12

  Αθήνα

  Μόναχο

  06.20

  07.55

  LH 1754

  02/01

  Μόναχο

  Αθήνα

  19.35

  23.00

   

  Αριθμός Πτήσης

  Ημ/νια

  Από

  Προς

  Αναχώρηση

  Άφιξη

  LH 1755

  03/01

  Αθήνα

  Μόναχο

  06.20

  07.55

  LH 1754

  07/01

  Μόναχο

  Αθήνα

  19.35

  23.00

   


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 103

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις