Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  Βόλος - Πήλιο ~ 2, 3 ημέρες

  Βόλος - Πήλιο

  Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας - Πορταριά - Μακρυνίτσα - Χάνια - Ζαγορά 

  Τσαγκαράδα - Μηλιές - Βυζίτσα

  Αναχώρηση: 02/02, 03/02 ~ 2, 3 ημέρες

  1η ΗΜΕΡΑ: Αθήνα - Βόλος - Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας - Πορταριά - Μακρυνίτσα
  Αναχώρηση για τη γιορτινά στολισμένη πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Γνωριμία με τον Βόλο, ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσετε τα νεοκλασικά και να δοκιμάσετε το τσίπουρο και τα τοπικά μεζεδάκια. Θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα, ένα σπάνιο δείγμα σωζόμενου βιομηχανικού συγκροτήματος στη χώρα μας. Συνεχίζουμε με το Πηλιορείτικο κεφαλοχώρι Πορταριά, έναν παραδοσιακό οικισμό στη δυτική πλευρά του βουνού, με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τουριστικές υποδομές. Σειρά έχει η επίσης τουριστική Μακρυνίτσα με την πανοραμική θέα. Βόλτα μέχρι την κεντρική πλατεία με τα υπεραιωνόβια πλατάνια και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Valis Resort 5 * στην Αγριά. Δείπνο.
   
  2η ΗΜΕΡΑ: Χάνια - Ζαγορά - Τσαγκαράδα
  Πρωινό και αναχώρηση μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής στην Ανατολική πλευρά του Πηλίου για τα γραφικά Χάνια, πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο. Επόμενος σταθμός μας η Ζαγορά (καιρού επιτρέποντος). Συνεχίζουμε για την Τσαγκαράδα, στις βορειοανατολικές πλαγιές του βουνού, με πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τον 1000 ετών πλάτανο στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής! Επιστροφή στην πόλη και ελεύθερος χρόνος. Η βραδιά επιφυλάσσει εορταστικό δείπνο με ζωντανή μουσική, όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του γραφείου μας, με πλούσια δώρα και γλέντι ως το πρωί!
   
  3η ΗΜΕΡΑ: Μηλιές - Βυζίτσα - Αθήνα
  Πρωινό και αναχώρηση για το κεφαλοχώρι Μηλιές, πατρίδα του Άνθιμου Γαζή. Θα δούμε την πλατεία με τα πλατάνια και τον Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Επίσης, την ιστορική Βιβλιοθήκη και το σιδηροδρομικό σταθμό του «Μουντζούρη». Θα συνεχίσουμε εάν το επιτρέπει ο καιρός για την παραδοσιακή Βυζίτσα με τα επιβλητικά αρχοντικά, τα λιθόστρωτα σοκάκια και την όμορφη θέα στον Παγασητικό Κόλπο. Χρόνος ελεύθερος στον Βόλο για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα.
   

   

  ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

  Ηµέρες

  2κλινο

  3ο άτοµο

  1κλινο

  1ο παιδί 4-12

  3/2

  2

  109 €

  99 €

  149 €

  60 €

  2/2

  3

  159 €

  140 €

  229 €

  80 €

  Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Park Hotel 4* στον Βόλο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  Δεν περιλαμβάνονται:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Το εισιτήριο για το τρενάκι «Μουτζούρης»
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

  Πληροφορίες

   Ώρα αναχώρησης: 07:30


  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 91

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις