Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει!


  *Βυτίνα - Δημητσάνα - Στεμνίτσα ~ 2 ημέρες

  Βυτίνα - Δημητσάνα - Στεμνίτσα

  Αναχώρηση: 20/01 ~ 2 ημέρες

  1η ημέρα: 20/01/18, Αθήνα – Σπήλαιο Κάψιας – Βυτίνα – Δημητσάνα
  Συγκέντρωση νωρίς το πρωί επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το περίφημο σπήλαιο Κάψια όπου οι ειδικοί το έχουν κατατάξει στον εκλεκτό κατάλογο των 10 πιο αξιόλογων σπηλαίων της ελληνικής επικράτειας. Από την στιγμή που ανακαλύφθηκε όλος ο κόσμος έρχεται να δει το «εργαστήριο της γης» και το καταφύγιο του πρώιμου ανθρώπου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην ορεινή και καταπράσινη Βυτίνα. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο, καφέ και φαγητό στα παραδοσιακά εστιατόριο της περιοχής και εκ νέου αναχώρηση για ένα από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Αρκαδίας, την Δημητσάνα. Άφιξη στο ξενοδοχείο διαμονής μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

  2η ημέρα: 21/01/18, Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Ιερά Μονή Βαρσών – Ναύπλιο – Αθήνα
  Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ και αργά αναχώρηση για να επισκεφτούμε το μοναδικό στην Ελλάδα Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης και να δούμε από κοντά έναν αλευρόμυλο, ένα βυρσοδεψείο, ένα ρακοκάζανο και ένα μπαρουτόμυλο. Έτσι θα διαπιστώσουμε πόσες απίθανες δουλειές μπορούσαν να γίνουν με κινητήρια δύναμη το απλό νερό. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Στεμνίτσα. Επιβλητικά πυργόσπιτα με τοξωτά υπέρθυρα, πέτρινα καλντερίμια και μια ζωντανή πλατεία γεμάτη καφενεία και ταβέρνες συνθέτουν ένα από τα ομορφότερα χωριά της Αρκαδίας. Στάση για τον καφέ μας και επόμενος σταθμός μας η Μονή Βαρσών, ίσως η σημαντικότερη Μονή της Αρκαδίας. Μετά το προσκύνημά μας θα κατευθυνθούμε προς το Ναύπλιο με ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

  Τύπος Δωματίου

  20/01

  Δίκλινο

  95 €

  3ο άτομο ενήλικας

  85 €

  3ο άτομο παιδί έως 12

  70 €

  Μονόκλινο

  125 € 

  Περιλαμβάνονται:

  • Μία διανυκτέρευση στο Koustenis Village 3* στην Δημητσάνα με πρωινό
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
  • Αρχηγός εκδρομής,
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α

  Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φιλοδωρήματα,
  • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους,
  • Επιβάρυνση ημιδιατροφής 10€ το άτομο σε μενού 3 πιάτων,
  • Ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα,
  • Ο φόρος διαμονής αξίας περίπου 1,5€ το δωμάτιο ημερησίως

  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  Στοιχεία επικοινωνίας:
  Ονομα *
  Επώνυμο *
  Τηλέφωνο
  E-mail
  Αριθμός ατόμων:
  Ενήλικες
  0-2 ετών
  2-4 ετών
  4-6 ετών
  6-12 ετών

  Παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μου με τον παρακάτω τρόπο:
     
  Παρατηρήσεις
   
  Δήλωση απορρήτου
      Κανένα από τα στοιχεία που θα λάβουμε μέσα από αυτή τη φόρμα επικοινωνίας δεν θα διανεμηθεί από το γραφειο μας σε τρίτους. Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων περιορίζεται αυστηρά στα πλαίσια των επικοινωνιακών αναγκών της εταιρίας μας και εξυπηρετεί μόνο στη στατιστική καταγραφή τους και στην αποστολή ενημερωτικών εντύπων εφόσον εσείς το επιθυμείτε.

  Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 162

  Υπόλοιπες δημοσιεύσεις